Awangarda Mogilska Kraków / Skanska Residential Development Poland - opinie na forum
Re: Awangarda Mogilska Kraków / Skanska Residential Development Poland - opinie na forum
Biegam często w okolicy późnym wieczorem i nie przypominam sobie żeby trwały tam jakieś prace. Za to bardzo często po nocach tłuką się przy budowie tramwaju zaraz obok, więc to może stamtąd dochodziły hałasy?
Re: Awangarda Mogilska Kraków / Skanska Residential Development Poland - opinie na forum
Czy ktoś planuje zakup mieszkania w Awangardzie Mogilskiej (Skanska)?
Planuję zakup trzech mieszkań w tej inwestycji i pomyślałem, że warto spróbować wspólnie wynegocjować lepsze warunki z deweloperem.
Jeżeli zbierze się większa grupa osób zainteresowanych zakupem, możemy wspólnie wystąpić o przygotowanie indywidualnej oferty. Im większa liczba mieszkań, tym większa szansa na uzyskanie korzystniejszych warunków dla wszystkich.
Jeśli:
planujesz zakup mieszkania w Awangardzie Mogilskiej,
jesteś na etapie rezerwacji lub podejmowania decyzji,
chciałbyś spróbować uzyskać lepszą ofertę,
napisz do mnie w wiadomości prywatnej.
Na tym etapie nic nie zobowiązuje – chcę jedynie sprawdzić, ile osób byłoby zainteresowanych wspólnymi negocjacjami z deweloperem.
Planuję zakup trzech mieszkań w tej inwestycji i pomyślałem, że warto spróbować wspólnie wynegocjować lepsze warunki z deweloperem.
Jeżeli zbierze się większa grupa osób zainteresowanych zakupem, możemy wspólnie wystąpić o przygotowanie indywidualnej oferty. Im większa liczba mieszkań, tym większa szansa na uzyskanie korzystniejszych warunków dla wszystkich.
Jeśli:
Na tym etapie nic nie zobowiązuje – chcę jedynie sprawdzić, ile osób byłoby zainteresowanych wspólnymi negocjacjami z deweloperem.
-
Kolorowekostki
Flower77 pisze:Czy ktoś planuje zakup mieszkania w Awangardzie Mogilskiej (Skanska)?
Jeśli:
Kurcze trochę słaba reklama. Bardziej antyreklama
Jak spojrzałem z ciekawości na stronę, to mają do sprzedania nadal 139 mieszkań, więc całkiem sporo. Inna sprawa, że budowa dopiero wychodzi na poziom zero, więc do końca budowy jeszcze sporo. Ciekawe, ile mieszkań tam zostało już sprzedanych. Ale mam wrażenie, że ta okolica robi się coraz gorsza, jeśli chodzi o ilość i skalę zabudowy, a Awangarda Mogilska to będzie kolejny kamyczek do tego koszyczka.
luc pisze:Jak spojrzałem z ciekawości na stronę, to mają do sprzedania nadal 139 mieszkań
I pewnie drugie tyle w kolejnych etapach.
luc pisze:Ale mam wrażenie, że ta okolica robi się coraz gorsza, jeśli chodzi o ilość i skalę zabudowy, a Awangarda Mogilska to będzie kolejny kamyczek do tego koszyczka.
W jakim sensie gorsza? Ja mieszkam w okolicy i to raczej na plus, że powstają nowe, w miarę ładne budynki. Ogólnie okolica się rozwija, to raczej na plus, po to jest przecież miasto
pan_bogus pisze:W jakim sensie gorsza? Ja mieszkam w okolicy i to raczej na plus, że powstają nowe, w miarę ładne budynki. Ogólnie okolica się rozwija, to raczej na plus, po to jest przecież miasto
Coraz więcej bardzo wysokiej zabudowy doklejanej na kolejnych działkach w sposób dosyć chaotyczny. Najpierw Activ, później LCC / Develia, Semaco, Noho Investment, Skanska i to chyba jeszcze nie wszystko. Ja mam bardzo średnie odczucia, jak chodzę pomiędzy tymi blokami za Lidlem i Rossmannem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”