Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
Co ciekawe nadal mają do sprzedania 140 mieszkań po 30k za metr
Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą
Obniza
Właśnie oglądam lux nowe mieszkania w Gdyni całkiem przyzwoita lokalizacja za 9.5k/m2 75m2 , 4 pokoje za 750k i jeszcze do negocjacji
. Widok na jakiś park krajobrazowy. Więc ten tego te ich wiślane tarasy to więcej niż 15k nie warte. 15k bardzo drogo
Jak tak patrzę na to osiedle, to tak się zastanawiam, na ile to jest odległe od takiej Avii. Ja wiem, lokalizacja lepsza, pewnie trochę lepiej wykończone części wspólne, choć na samej Avii też nie było źle. Ale ja tu widzę dosyć gęsto zabudowane osiedle z wysoką zabudową, niewielką ilością zieleni itp. Przez Avię przebiega nawet aleja drzew całkiem przyjemna. Jest oczywiście sporo różnic, ale nie wiem czy na tyle dużych, żeby taką różnicę w cenach tu mieć.
Ja już kiedyś pisałam, w tej lokalizacji nie da się mieszkać bez klimy. Podobno latem to jest totalna parownia.
Za 30k za metr spodziewałabym się czegoś innego. I ktoś tu słusznie pisze, że to przypomina Avię tylko bliżej centrum. No mniej więcej tak samo, bo równie zatłoczone i ściśnięte osiedle. Prywatność zerowa i spokój też zerowy. Dobre dla młodych ludzi, którzy chcą poimprezować.
A w pakiecie jak Wisła znowu wyleje to nie będzie jak wyjść z domu.
Za 30k za metr spodziewałabym się czegoś innego. I ktoś tu słusznie pisze, że to przypomina Avię tylko bliżej centrum. No mniej więcej tak samo, bo równie zatłoczone i ściśnięte osiedle. Prywatność zerowa i spokój też zerowy. Dobre dla młodych ludzi, którzy chcą poimprezować.
A w pakiecie jak Wisła znowu wyleje to nie będzie jak wyjść z domu.
Niech kupują w takich lokalizacjach po 30k to przynajmniej w lepszych nie podbijają cen ahaha
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”