Oaza Tyniecka (Tyniec / Kraków) / Oaza Investment (domy w zabudowie bliźniaczej) - opinie na forum
Re: Oaza Tyniecka (Tyniec / Kraków) / Oaza Investment (domy w zabudowie bliźniaczej) - opinie na forum
To gdzie co można kupić to jest temat na inny wątek, tutaj moim zdaniem warto porozmawiać o tej konkretnej inwestycji. Deweloper od ponad pół roku nie buduje. Historia realizacji (Oaza Mokotów) jest szokująca wręcz. Piękne miejsce, ładny projekt, przynajmniej moim zdaniem, ale deweloper wygląda mało wiarygodnie.
-
Stashoo1989
Re: Oaza Tyniecka (Tyniec / Kraków) / Oaza Investment (domy w zabudowie bliźniaczej) - opinie na forum
djoko123 pisze:Witam, jestem jednym z klientów którzy zakupili budynek w inwestycji Oaza Tyniecka. Szukam kontaktu do innych osób które zakupiły tam nieruchomość. Jestem zaniepokojony tym co dzieje się u dewelopera. Pożyczki od jakichś firm prywatnych na wysokie sumy, brak sprzedaży, a teraz opóźnienie. Miał być etap oddany w listopadzie 2025, a mamy marzec 2026 i nie ma postępów. Regularnie jeżdzę na działkę i mimo pięknej pogody od przeszło 2 tygodni, nie ma na działce nikogo. Jeżdżę rano czy w południe i nic. Kontakt z działem sprzedaży jest bardzo słaby, i po kilku nieścisłościach stał się niewiarygodny. Obawiam się czy to był dobry pomysł tam inwestować, bo praktycznie wszystko wskazuje na to, że deweloper ma problemy.
Proszę o kontakt jeśli ktoś ma podobne spostrzeżenia i zainwestował w Oazie Tynieckiej.
Witam jestem jednym z kupujących proszę o kontakt w temacie dalszej rozmowy z inwestorem.
-
Zainteresowany80
Witam.
Osoby, które tak jak my zakupiły nieruchomość w tej inwestycji proszę o kontakt.
Proszę o kontakt na maila:
oaza2026@int.pl
Osoby, które tak jak my zakupiły nieruchomość w tej inwestycji proszę o kontakt.
Proszę o kontakt na maila:
oaza2026@int.pl
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”