opinia na temat osiedla Wieliczka

Zapraszamy do zakładania forów nowych inwestycji mieszkaniowych w Krakowie. Zapraszam do kontaktu z administratorem przez wiadomość prywatną w tej sprawie.
karolcococ@gmail.com

opinia na temat osiedla Wieliczka

Postautor: karolcococ@gmail.com » 01 mar 2026, 11:37

witam, mam problem, ponieważ w oko wpadły mi dwa mieszkania w Wieliczce i nie wiem, które wybrac. Chciałbym dowiedziec sie nieco wiecej na temat funcjonowania na osiedłu Panorama Krakowa (Grabówki) czy w codziennym funkcjonowaniu wysokie położenie mieszkania jest problemem? jak wygladała zima przez dwa lata od powstania osiedla? nie było problemów z odsniezaniem ? oraz oczywiscie jak samo mieszkanie na osiedlu, sasiedzi, jakośc wykonczenia oraz kontakt z deweloperem. Drugie mieszkanie znajduje sie na ulicy Niepołomska 45 będzie dopierod gotowe za 4-5 miesiecy, moze ktoś kupił mieszkanie na tym osiedlu i moze podzielic sie swoimi przemysleniami ? moze ktoś mieszka w tej okolicy i wie jakie sa mankamenty w poblirzu. Pierwsze mieszkanie ma ok 80 metrow drugie zas 100.

Z góry dziekuje za udzielone odpowiedzi.

Wróć do „Fora mieszkańców nowych osiedli w Krakowie i Małopolsce”