Magnoliowa Polana 2, Wieliczka (ul. Magnoliowa) od Techniq - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
zigu007

Re: Magnoliowa Polana 2, Wieliczka (ul. Magnoliowa) od Techniq - opinie i forum

Postautor: zigu007 » 26 lis 2025, 23:03

Loocass pisze:Chyba wygrzewanie wylewki jak już…

Tak, masz rację! Użyłem bardziej mainstrimowego określenia, dla łatwiejszego zrozumienia przez osobę pytająca. Zakładam, ze dla niej technikalia nie są aż tak istotne, co opinia mieszkańca. Ale masz rację ;)

Justa098

Postautor: Justa098 » 27 lis 2025, 17:02

W ofercie nowego etapu jest brak grzejników i pieca. Jak to wygląda rzeczywiście ?

zigu007

Postautor: zigu007 » 28 lis 2025, 7:29

Justa098 pisze:W ofercie nowego etapu jest brak grzejników i pieca. Jak to wygląda rzeczywiście ?

Wygląda to tak, że są spotkania z hydraulikiem (i elektykiem) obsugujacym inwestycję i można sie z nimi wtedy dogadać, poradzić, w tej i każdej innej sprawie lub wynająć zewnętrzną firmę.

Dla nas akurat to był wielki plus, bo mogliśmy wybrać czy chcemy grzejniki czy podłogówkę oraz inny (lepszy) kocioł, niż żebyśmy dostali najtańszy badziew od dewelopera, w cenie mieszkania i potem mieli problemy i co chwilę serwis :/ Pisze, bo w domu rodzinnym, sam stałem przed wyborem kotła i nasłuchałem sie narzekań od znajomych i sąsiadów na różne marki kotłów (PS: polecam Buderusy).

Ogolnie polecam, po prostu, napisać mail lub zadzwonić do przedstawiciela dewelopera (Pan Piotr to bardzo miły i spokojny człowiek) i on wszystko Ci wytłumaczy, serio ;). Poza tym nie wiem czy w przypadku kolejnego etapu jest wszystko tak samo.

Shaunpaul

Postautor: Shaunpaul » 29 lis 2025, 22:07

Witam, ma ktoś zdjęcia jak wygląda klatka schodowa lub nawet więcej zdjęć chociaż w stanie dewelop.? Chętnie zobaczę jak rzeczywiście wyglądają mieszkania

Justa098

Postautor: Justa098 » 09 gru 2025, 22:31

Proszę o opinię na temat dewelopera obecnie. Jak z tymi obsuwami, karami itd. Czy warto inwestować w mieszkanie ?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”