Inwestycja reklamuje się jako premium więc spodziewałem się wyższych cen, natomiast bez znacznych negocjacji uważam że cena jest nie do przyjęcia.
W kwestii garaży i kom lokatorskich to dalej sporo jest dostępnych więc też nie siejmy dezinformacji:
n-monument.pl/miejsca-postojowe
Aktualnie cena u nich to 90k za miejsce jeśli kogoś to interesuje.
Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Może czegoś nie doczytałem, ale wszedłem sobie na stronę inwestycji Monument w Krakowie, a tam informacja, że trzeba zapytać o ofertę. To od dzisiaj nie ma obowiązku publikowania cen mieszkań na stronach? Miałem nadzieję, że dowiem się ile ta metr tu chcą w różnych wariantach.
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
W jakiś dziwaczny sposób udostępnili te ceny, ale są na stronie. Faktycznie jak wejdziesz w link konkretnego mieszkania, to jest tylko przycisk "zapytaj o ofertę indywidualną" i ceny tam nie ma, ale jeśli wyświetlisz listę wszystkich mieszkań, to można odsłonić cenę każdego wolnego mieszkania po kolei.
-
wojdyla1980
poszło zgłoszenie do UOKiK, cena ma być podana przy prezentacji mieszkania, dokładnie tam gdzie jest "ZAPYTAJ O INDYWIDUALNĄ OFERTĘ"
wrzucenie gdzieś na stronie listy cen, i pozostawienie "ZAPYTAJ O INDYWIDUALNĄ OFERTĘ" w tym miejscu gdzie jest prezentowana ooferta, to jawne łamanie ustawy
wrzucenie gdzieś na stronie listy cen, i pozostawienie "ZAPYTAJ O INDYWIDUALNĄ OFERTĘ" w tym miejscu gdzie jest prezentowana ooferta, to jawne łamanie ustawy
Wygląda na to, że druga część działki po Gigancie przy ul. Wybickiego w Krakowie także zostanie zagospodarowana. Wygląda na to, że ruszy inwestycja przy Wybickiego deweloper Buma. Miałyby powstać 2 bloki na 11 kondygnacji, ciekawe jak to dopasują do Monumentu.
Zrobiłem też kilka zdjęć obrazujących stan zaawansowania budowy inwestycji Monument od Noho Investment.

Tam już ostro z elewacją działają, więc pewnie niedługo zobaczymy, jak ten budynek będzie się prezentował finalnie.

Ciekawe, jak to wyjdzie, jak już zdejmą te rusztowania wszystkie.

Tam już ostro z elewacją działają, więc pewnie niedługo zobaczymy, jak ten budynek będzie się prezentował finalnie.

Ciekawe, jak to wyjdzie, jak już zdejmą te rusztowania wszystkie.
Czy mi się wydaje, czy oni to po całości ocieplają wełną?

A to widok od strony ul. Wybickiego.

To będzie duży budynek, ciekawe czy faktycznie monumentalny. Choć urząd skarbowy po sąsiedzku skalą chyba też nie odstaje od tego.

A to widok od strony ul. Wybickiego.

To będzie duży budynek, ciekawe czy faktycznie monumentalny. Choć urząd skarbowy po sąsiedzku skalą chyba też nie odstaje od tego.
No i wszystko wskazuje na to, że po sąsiedzku jeszcze potrwa budowa.

Bo prace na dosyć wczesnym etapie, a jak budynek duży, to pewnie ze 2 lata mogą budować.

Bo prace na dosyć wczesnym etapie, a jak budynek duży, to pewnie ze 2 lata mogą budować.
widac powoli elewacje, ladne to bedzie
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2026, 8:04 przez Znawca, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam, jak tam byłem nie tak dawno, to spod rusztowań było już widać pierwsze gotowe fragmenty elewacji, poniżej kilka zdjęć, na których można to obejrzeć.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”