Obok SOR szpitala Dziecięcego Prokocim
domd.pl/pl-pl/krakow/lista-inwestycji/osiedle-przy-wielickiej?city=krakow
Osiedle przy Wielickiej Kraków / Dom Development - opinie na forum
Re: Osiedle przy Wielickiej Kraków / Dom Development - opinie na forum
Dzięki za info. Wygląda, jakby tam przynajmniej 3-4 bloki mieli zbudować, więc niemało.

Wizualizacja: deweloper Dom Development
Co sądzicie o tej okolicy? Sąsiedztwo SOR może być w tym przypadku uciążliwe? Swoją drogą nazwa, że coś jest przy Wielickiej, to chyba mało w Krakowie nośna, bo mnie ta ulica kojarzy się głównie z ogromnym ruchem i hałasem, ale może to tylko ja tak mam.

Wizualizacja: deweloper Dom Development
Co sądzicie o tej okolicy? Sąsiedztwo SOR może być w tym przypadku uciążliwe? Swoją drogą nazwa, że coś jest przy Wielickiej, to chyba mało w Krakowie nośna, bo mnie ta ulica kojarzy się głównie z ogromnym ruchem i hałasem, ale może to tylko ja tak mam.
-
marchewa_89
Ma ktoś z Państwa wiedzę, kiedy szanowny deweloper zakończy demolkę i zwężenie ulicy Wielickiej na wysokości Marii Orwid? Ja wiem, że deweloper to święta krowa i może wszystko - zwłaszcza w Krakowie, ale 4 miesiące wyłączenia jednego pasa na jednej z najbardziej ruchliwych dróg to już przegięcie. Swoją drogą już współczuję tym dziesiątkom dodatkowych kierowców, którzy codziennie rano będą się tam chcieli włączyć do ruchu, wyjeżdżając z tych blokowisk. Obrazki, które się widuje na tym obszarze czyli Orwid/Jakubowskiego/Wielicka to już teraz jest ciężki temat.
marchewa_89 pisze:Ma ktoś z Państwa wiedzę, kiedy szanowny deweloper zakończy demolkę i zwężenie ulicy Wielickiej na wysokości Marii Orwid? Ja wiem, że deweloper to święta krowa i może wszystko - zwłaszcza w Krakowie, ale 4 miesiące wyłączenia jednego pasa na jednej z najbardziej ruchliwych dróg to już przegięcie. Swoją drogą już współczuję tym dziesiątkom dodatkowych kierowców, którzy codziennie rano będą się tam chcieli włączyć do ruchu, wyjeżdżając z tych blokowisk. Obrazki, które się widuje na tym obszarze czyli Orwid/Jakubowskiego/Wielicka to już teraz jest ciężki temat.
Nie ma co współczuć. Korki to nic wyjątkowego w Krakowie - normalny stan rzeczy, lepiej nie będzie.
Wystartowali.
Z wysokiego C za głęboki głośny w tym miejscu Prokocim
https://www.domd.pl/pl-pl/krakow/lista- ... Type=tiles
Z wysokiego C za głęboki głośny w tym miejscu Prokocim
https://www.domd.pl/pl-pl/krakow/lista- ... Type=tiles
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”