Negocjacje ceny mieszkania z deweloperem Dasta Invest - Dąbska Street Kraków
Negocjacje ceny mieszkania z deweloperem Dasta Invest - Dąbska Street Kraków
Witam, zastanawiam sie na kupnem mieszkania w etapie D. Mieszkanie bardzo fajne ale niestety Cena za m2 jest 7400 i proby negocjacji koncza sie porazka. Czy komus udalo sie znegocjowac cokolwiek?
Re: Negocjacje ceny mieszkania z deweloperem Dasta Invest - Dąbska Street Kraków
ruszyła już sprzedaż w bloku D?
Z tego co wiem rabaty można jakieś dostać, ale przy tym zainteresowaniu będzie ciężko... Blok D ma lepsze chyba położenie niż C...
Z tego co wiem rabaty można jakieś dostać, ale przy tym zainteresowaniu będzie ciężko... Blok D ma lepsze chyba położenie niż C...
Re: Negocjacje ceny mieszkania z deweloperem Dasta Invest - Dąbska Street Kraków
Już od ponad 2 miesięcy można rezerwować mieszkania w budynku D. Na umowie rezerwacyjnej mam, że umowa deweloperska powinna być podpisana do końca lutego.
Z rabatem będzie bardzo ciężko, zwłaszcza że jest duże zainteresowanie oraz budynek D jest lepiej położony.
Z rabatem będzie bardzo ciężko, zwłaszcza że jest duże zainteresowanie oraz budynek D jest lepiej położony.
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”