Cześć, jest już na forum nawet temat dotyczący inwestycji
Fabryka Czekolady od Geo, to faktycznie ciekawy projekt i w świetnej lokalizacji (choć na Wrocławskiej i Prądnickiej bywają korki). Ale jeśli chodzi o opinie o deweloperze Geo Grupa deweloperska, to ja nie słyszałem o nich negatywów, tym bardziej, że działają już na rynku sporo czasu. No i obok stoi już od dobrych kilku lat wcześniejszy etap ich inwestycji Fabryka Czekolady, więc jakoś tam się spisał. Poza tym ten etap, w którym chcesz kupić mieszkanie już stoi, więc raczej nie ma możliwości, że kupisz dziurę w ziemi, a ktoś zniknie z kasą

Ja na Twoim miejscu zaczaiłbym się pod gotowym już blokiem i spróbował złapać kilku obecnych mieszkańców i z nimi pogadać

Wtedy miałbyś pewne informacje z pierwszej ręki

Choć dziwi mnie trochę to, że da się tam kupić mieszkanie z dopłatą MdM, myślałem, że tam ceny są znacznie wyższe i nie mają szans zmieścić się w limitach programu Mieszkanie dla Młodych... Ale widać, że chyba można się dogadać, skoro możesz tak kupić. A o to, że skończą się pieniądze w puli bym się specjalnie nie martwił, bo to nie pierwszy raz tak straszą

Daj znać, jak czegoś uda Ci się dowiedzieć, bo mnie też to interesuje, a może i innym się przyda

Byłem nie tak dawno w tamtej okolicy i widziałem, że kończą robić elewację na tej inwestycji, jak będę miał chwilę, to wrzucę zdjęcie w dotyczącym jej wątku. Chyba, że masz takowe sam i się podzielisz

Powodzenia