Mam wrażenie, że ten budynek wygląda na lżejszy z drugiej strony, bo tam widać, że to elka, a od tej strony prezentuje się jak spory klocek.
Sellie pisze:A przechodziłam tam ostatnio. Myślałam, że to biurowiec, bo ten budynek wygląda na typowo biurowy i ogólnie mega wysoki jak na tę okolicę. Do mieszkania myślę, że też średnio... latem będzie skwar jak nie wiem co. Jest tam głośno i budynek obok dużych dróg i tramwaju. Mieszkam w podobnej lokalizacji i powiem szczerze - to jest hałas jakieś 20 h na dobę. U mnie karetki na sygnale czasem jeżdżą o 24, czasem i o 1 w nocy słyszałam, bo jeszcze jest tyle ruchu, że muszą jebnąć sygnał. Także przyjemnie się śpi przy otwartym oknie, w skrajnym skwarze i ze wszystkimi hałasami. Ale widzę, że ładnie im się sprzedało, niby tylko kilkanaście mieszkań im zostało. Rozkminiam skąd się biorą ludzie do mieszkania, ostatnio wszystkie korpo zwalniają i robią lekki wypad z Polski. Dużo tych mieszkań dla ludzi z rodzinami, a te 40m2 wyglądają, że są dla singli (nie ma miejsca na łóżko podwójne). Pewnie z 700k za coś takiego wołają... kogo na to stać? Niby sprzedaż spadła o 40% u wszystkich dewelo i mamy najwyższy wskaźnik mieszkań na wynajem od czasów korony. Ciekawe
iti pisze:Trochę ciemno to wyszło i przyciężkawo, ale nie da się przejść obojętnie i jednak bije na głowę większość krakowskiej mieszkaniówki wykończonej tynkiem baranek.
Mam wrażenie, że ten budynek wygląda na lżejszy z drugiej strony, bo tam widać, że to elka, a od tej strony prezentuje się jak spory klocek.
tonyxxl pisze:iti pisze:Trochę ciemno to wyszło i przyciężkawo, ale nie da się przejść obojętnie i jednak bije na głowę większość krakowskiej mieszkaniówki wykończonej tynkiem baranek.
to już jest skończone z zewnątrz?
fjrc pisze:tonyxxl pisze:iti pisze:Trochę ciemno to wyszło i przyciężkawo, ale nie da się przejść obojętnie i jednak bije na głowę większość krakowskiej mieszkaniówki wykończonej tynkiem baranek.
to już jest skończone z zewnątrz?
Tak
Wróć do „Młyny Mogilska Kraków od Noho Investment - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość