Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum
Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum
Waszym zdaniem, który z ostatniobwprowadzonych etapów osielda City Vibe Krakow jest lepiej położony, Green Space czy Chill Zone? Gdzie jest szansa na lepszy widok z okna i lepsze nasłonecznienia? A może lepszy dostęp do usług na i w pobliżu osiedla itp.? Jak sądzicie, może ktoś podzieli się opinią?
Re: Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum
Budynek Green Space będzie jednak trochę bliżej ulicy Myśliwskiej, więc do niej będzie nieco lepszy dostęp. Za to wydaje się, że w Chill Zone będzie nieco więcej przestrzeni przed oknami od strony północnej, będzie też z niego bliżej do Wisły.
Re: Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum
No i przy Chill Zone będzie też jeziorko - nie wiem czy to na plus czy minus, ale warto wziąć pod uwagę.
A jak te wszystkie budowy, widać już jakieś zagospodarowanie terenu przy nowo budowanych blokach na osiedlu City Vibe? Mam nadzieję, że faktycznie będzie tam ta ścieżka przez środek osiedla i z jeziorka jednak nie zrezygnują. Macie może jakieś nowe zdjęcia, jak to wygląda?
Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, czy pierwsze etapy, budowane przez poprzedniego dewelopera były jakieś takie... bardziej doinwestowane. Jak myślicie to tylko moje wrażenie, czy faktycznie coś jest na rzeczy?
Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”