Centralna Kraków II etap (budowa osiedla) / deweloper Proins - opinie na forum

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w inwestycji Centralna w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Proins. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
gniotek

Re: Centralna Kraków II etap (budowa osiedla) / deweloper Proins - opinie na forum

Postautor: gniotek » 31 sty 2025, 0:21

Widać jeszcze, jak trwają tu prace ziemne przy budowie wykopu, pewnie też tu będą dwa poziomy garaży podziemnych, jak w pierwszym etapie.

Obrazek

Tu chyba też będzie sporych rozmiarów garaż podziemny, jak pod większością tego osiedla.

Obrazek

A może ktoś ma nowsze zdjęcia niż te, które ja zamieszczam?

gniotek

Re: Centralna Kraków II etap (budowa osiedla) / deweloper Proins - opinie na forum

Postautor: gniotek » 31 sty 2025, 0:23

Przyznam, że dopóki się tam nie wybrałem, to jakoś nie zdawałem sobie sprawy z tego, jak to jest blisko ulicy Sołtysowskiej.

Obrazek

A z Sołtysowskiej, jak to jest blisko do Tomickiego i na osiedle kolorowe, choć to najczęściej tylko w linii prostej tak wygląda, niestety.

traker

Postautor: traker » 03 lut 2025, 8:22

Gruntów do zabudowy co raz. mniej, ciekawe po ile za m2 bedą sprzedawać ?

central

Postautor: central » 14 mar 2025, 22:18

Był ktoś może w okolicy ostatnio? Jak idzie budowa? Zaczęli już wychodzić ponad poziom zero? Ciekawe, czy będzie się to ciągnęło tak, jak w przypadku pierwszego etapu osiedla Centralna.

Wróć do „Centralna Kraków od Proins - forum mieszkańców osiedla”