Bloków na osiedlu przy Centralnej jest dużo, a będzie jeszcze więcej w tej okolicy, są do siebie podobne, nie ma zieleni wyższej, o czym było wcześniej, zresztą niższej też wiele nie ma.
KlientS pisze:A nie ma, bo większość terenu w podwórkach bloków deweloper zaadaptował na miejsca postojowe, w związku z czym niemal wszystko wyłożono kostką brukową.
Myślałem, że już się tak nie buduje, a tu proszę. To oczywiście moje subiektywne odczucia, pewnie znają się ludzie, którzy będą zadowoleni ze swojego wyboru mieszkając tam. I gdyby cena była rzeczywiście znacząco niższa niż w lepszych miejscach, to może i miałoby to jakiś sens, ale chyba nie jest tu jakoś specjalnie taniej?
MarekP pisze:Czy ktoś wie, co powstanie obok Develia Centralna Vita?
MarekP pisze:Nie mam pojęcia. Planuję kupić tu mieszkanie, więc chciałem tylko sprawdzić. Jakieś czerwone flagi?
MarekP pisze:Nie mam pojęcia. Planuję kupić tu mieszkanie, więc chciałem tylko sprawdzić. Jakieś czerwone flagi?
Wróć do „Centralna Vita / Centralna Park Kraków od Develia - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości