humbak pisze:latarnik pisze:humbak pisze:
- imperial na lagiewnickiej slabo
wg strony imperial w ostatnim czasie (miesiącu) sprzedały się wszystkie duże mieszkania w la vie house, więc nie wiem skąd informacje że sprzedaż idzie im słabo?
humbak pisze:latarnik pisze:humbak pisze:
- imperial na lagiewnickiej slabo
humbak pisze:latarnik pisze:humbak pisze:a ja nie slysze nigdzie indziej "oo ale ten deweloper to ma dobra sprzedaz"
DanielJames pisze:To jest dla mnie największy fenomen w Krakowie. Jak ludzie słyszą hasło "wiślane tarasy" to dostają jakiegoś małpiego rozumu. Możemy się spierac czy ta lokalizacja czy inna czy ceny dobijające do 20 tysięcy to dużo czy nie. Tutaj mamy do czynienia z cenami powyżej 30 tysięcy za metr i to jest po prostu Mordor zalany betonem i przehajpowany o 100 procent. Widoki na nic i cała okolica zabudowana na turbo maxa. Zwrot z inwestycji żaden dla rodziny też nie. Chyba tylko może być jako skarbona bo nie straci ceny ? Dlaczego to nie wiem.
DanielJames pisze:Z ciekawości ile tam kosztuje miejsce parkingowe na tarasach?
Żeby tak nie odchodzić od tematu to powiem tylko że na matecznego około 100 tysięcy za m2
Tyle że jest spory niedostatek miejsc i wiadomo mała podaż
fjrc pisze:DanielJames pisze:Dlatego dla mieszkańców Pianissimo bardziej się opłaca kupić w Wiślanych i przejść na drugą stronę ulicy do garażu
DanielJames pisze:Na stronie dom development takie coś
„Obecnie ta inwestycja nie posiada mieszkań w sprzedaży.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą dostępnych mieszkań i apartamentów w pozostałych lokalizacjach.”
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 42 gości