Przeceny nawet tu ruszyły .... 13.900 PLN/m

Mar G pisze:naphur pisze:Jak oceniacie lokalizację dla rodzin z dziećmi? Martwi mnie jedynie bliskość ul. Kamieńskiego i pobliskiej Castoramy. Czy ich bliskość będzie generować duże uciążliwości dla mieszkań znajdujących się na niższych piętrach w budynku znajdującym się bliżej nich?
?
Trudne porównanie. Końca ruczaju gdzie rzeczywiście wybudowali te duża galerie z Walerego Sławka gdzie do matecznego masz 3 przystanki a pod jubilat 7 przystanków i autobus co 10 minut.
odpowiedź z życia
gazetakrakowska.pl/krakow-tuz-pod-oknami-bloku-wybudowali-im-gigantyczna-galerie-skarza-sie-na-halasy-ciag-dalszy-sprawy/ar/c9-17433375
Mar G pisze:czyżby reakcja na Paszyka ?
Bona rozsyła zaproszenia do kontaktu - od dziś rabaty 2 pok - 2000 /m2 , większe m - większe rabaty.
to już daje ceny 14-15-16 na większość - w miejsce 19-20 na początku
DanielJames pisze:Jest promocja 2000 zł za metr dla dwupokojowych i chyba 1000 zł za m2 dla trzypokojowych
Np za 40 metrowe mieszkanie 15900 za metr
Przy większych jeszcze taniej
Promocja w lutym
Jest sporo mieszkań na południową stronę bliżej domków jednorodzinnych
Według mnie jedna z lepszych ofert obecnie cena/lokalizacja
Mar G pisze:DanielJames pisze:Jest promocja 2000 zł za metr dla dwupokojowych i chyba 1000 zł za m2 dla trzypokojowych
Promocja w lutym
Może też z powodu powstającego tuż obok CIC zrobili te ceny. Jak na Eko rzadka skala obniżek
DanielJames pisze:Mar G pisze:DanielJames pisze:Jest promocja 2000 zł za metr dla dwupokojowych i chyba 1000 zł za m2 dla trzypokojowych
Promocja w lutym
Może też z powodu powstającego tuż obok CIC zrobili te ceny. Jak na Eko rzadka skala obniżek
Co to jest CIC?
DanielJames pisze:Prawie kilometr od Walerego Sławka 7 więc raczej nie sądzę a nawet jeśli byłoby to bliżej to też nie widzę problemu.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości