Apartamenty Mikołowska Gliwice / deweloper Acatom - opinie na forum

Przykłady ciekawych inwestycji i osiedli mieszkaniowych budowanych w innych polskich miastach (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin, Rzeszów, Olsztyn, Gdynia itp.) i województwach. Także ważne inwestycje infrastrukturalne.
angelo

Apartamenty Mikołowska Gliwice / deweloper Acatom - opinie na forum

Postautor: angelo » 17 cze 2024, 16:23

Jeszcze jedna inwestycja krakowskiego dewelopera Acatom w innym niż Kraków mieście, tym razem w Gliwicach i powstające tam Apartamenty Mikołowska. Jak na Acatom, to całkiem ładna inwestycja jest, ale chyba zostały w niej ostatnie wolne mieszkania. Do tego ceny, w okolicach 7 300 zł/m2 do 7 700 zł/m2 i do tego, to jest raczej centrum miasta. Ja wiem, że to Gliwice są, a nie Kraków, niemniej pomijając cenę działki, to koszty budowy nie są chyba jakieś diametralnie inne.

voyager

Re: Apartamenty Mikołowska Gliwice / deweloper Acatom - opinie na forum

Postautor: voyager » 14 gru 2024, 0:03

Jak to już było powiedziane na tym forum, często bywa tak, że deweloperzy budujący w Krakowie, jak ruszą podbijać inne miasta, to wtedy nagle okazuje się, że mogą robić ładniejsze projekty i sprzedawać taniej... Wiem, wiem, w Krakowie ziemia droga i musi być drogo ; )

Wróć do „Ciekawe inwestycje mieszkaniowe i inne w polskich miastach i województwach”