Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
KrkInvest

Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą

Postautor: KrkInvest » 18 lip 2024, 15:56

fjrc pisze:Na niektóre mieszkania jest już lista rezerwowych osób. Rezerwacje można dokonać w biurze sprzedaży.
Hala Zieleniewskiego będzie częścią inwestycji i zostanie wbudowana, a raczej obudowana nowym budynkiem. Będzie również basen ale nie wiem czy na poziomie minus, czy na parterze.

Nie ma zadnych rezerwacji w biurze sprzedaży...

fjrc

Re: Wiślane Tarasy 2.0 Kraków od Inter-Bud - opinie i forum inwestycji nad Wisłą

Postautor: fjrc » 27 wrz 2024, 18:40

Coś oficjalna sprzedaż nie może wystartować. Ktoś wie dlaczego tak przeciągają?

Z informacji, które publikują na ., planują nową inwestycję z domami przy ul. Spacerowej, więc Inter-Bud leci na obrzeża Krakowa. Sprzedają kolejny etap na Piastów, to teraz czas na Kliny.

realista

Postautor: realista » 27 wrz 2024, 20:35

a od kiedy mają w ogóle pozwolenie na budowę żeby mieli zacząć sprzedawać?

KrkInvest

Postautor: KrkInvest » 02 paź 2024, 17:59

fjrc pisze:Coś oficjalna sprzedaż nie może wystartować. Ktoś wie dlaczego tak przeciągają?

Z informacji, które publikują na ., planują nową inwestycję z domami przy ul. Spacerowej, więc Inter-Bud leci na obrzeża Krakowa. Sprzedają kolejny etap na Piastów, to teraz czas na Kliny.

Przeciez wedlug ciebie juz jest lista rezerwowych osób na niektore mieszkania i mozna dokonac rezerwacje w biurze sprzedazy...

fjrc

Postautor: fjrc » 02 paź 2024, 20:36

Gdy kontaktowałem się z biurem sprzedaży otrzymałem informację o kilku mieszkaniach i można było się zapisać na pierwszeństwo w zakupie. Informację o tym również przekazywali przez f.b

28-29 wrzesnia będą targi domów i mieszkań w EXPO, więc może wtedy upublicznią ofertę.

KrkInvest

Postautor: KrkInvest » 02 paź 2024, 20:59

fjrc pisze:Gdy kontaktowałem się z biurem sprzedaży otrzymałem informację o kilku mieszkaniach i można było się zapisać na pierwszeństwo w zakupie. Informację o tym również przekazywali przez f.b

28-29 wrzesnia będą targi domów i mieszkań w EXPO, więc może wtedy upublicznią ofertę.

Rozumiem ze widziales jakies rzuty mieszkan ?

voyager

Postautor: voyager » 27 paź 2024, 21:30

Nie wiem jak ze sprzedażą tam ani cenami, ale wyświetliła mi się ich reklama z hasłem:
Wiślane Tarasy 2.0 Apartamenty
Wartość mieszkań w centrum rośnie - zainwestuj oszczędności zanim stracą wartość.

To już nawet nie udają tu, że to ma do mieszkania służyć, tylko do "inwestowania oszczędności".

voyager

Postautor: voyager » 27 paź 2024, 21:30

A swoją drogą, to czy ruszyła już sprzedaż tego ostatniego etapu i wiadomo, jakie są oficjalne ceny mieszkań w nim?

ragar

Postautor: ragar » 09 lis 2024, 20:57

Byłem ostatnio w tej okolicy i widziałem, że ruszyły prace przy budowie kolejnego etapu osiedla Wiślane Tarasy 2.0 w Krakowie. Jak rozumiem to będzie ostatni etap tego osiedle, zgadza się? Chyba więcej działek już tam nie ma deweloper Inte-Bud, ale może się mylę. Ciągle stoi tam kawałek starej hali fabrycznej Zakładów Zieleniewskiego, ciekawi mnie jak to zostanie zagospodarowane i wykorzystane w przyszłości. Ktoś może widział jakieś wizualizacje i podzieli się na forum?

fjrc

Postautor: fjrc » 17 lis 2024, 18:29

Podobno projekt został zaskarżony przez Wspólnotę Kamienic Wandy kilka dni przed uzyskaniem pozwolenia na budowę.
To by wyjaśniało dlaczego takie opóźnienie z puszczeniem oferty do oficjalnej sprzedaży.
Pewnie chodzi o dostęp do światła, bo ostatnio oddany budynek B wiślanych nieźle odciął część Kamienic Wandy od światła słonecznego i jest głównie w cieniu.
Ciekawe czy i jaki kompromis uda im się wynegocjować i kiedy wystartuje budowa?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”