Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum

Forum dla osób, które kupiły lub chcą dowiedzieć się czegoś więcej o nowych mieszkaniach w Krakowie w inwestycji Przewóz 42 w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Atal. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
plaszak

Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum

Postautor: plaszak » 18 mar 2024, 11:38

Były ktoś może ostatnio w okolicy i napisze, jak idzie budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie? Ruszyły tam już jakieś konkretne prace? Może ktoś ma jakieś zdjęcia i wrzuci na forum?

bohom

Re: Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum

Postautor: bohom » 11 wrz 2024, 23:18

Ostatnio widziałem tą inwestycję z Lipskiej, zakładam, że to właśnie Przewóz 42 od Atalu w tym prześwicie, bo nie wiem czy coś innego buduje się w tej okolicy.

Obrazek

Jak widać, prace toczą się już na 2 piętrze powstającego bloku, więc chyba idzie budowa idzie szybko.

plaszak

Re: Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum

Postautor: plaszak » 08 mar 2025, 22:18

Był może ktoś ostatnio w tej okolicy i napisze, jak idzie budowa inwestycji przy ulicy Przewóz 42 w Krakowie przez A? Ile tam jeszcze zostało do zrobienia przy pierwszym etapie? Ruszyli już może z robieniem elewacji na budynku czy jeszcze powstaje konstrukcja?

Borys7305

Postautor: Borys7305 » 11 mar 2025, 16:09

Ciekawe, że coś tak małego stawia tak ogromny deweloper. jak to się spina cenowo...

bohom

Postautor: bohom » 11 mar 2025, 22:48

Borys7305 pisze:Ciekawe, że coś tak małego stawia tak ogromny deweloper. jak to się spina cenowo...

Przejdź się tam i zobacz, jaką działkę tam deweloper Atal zagospodarowuje, to niemały kawał terenu jest. Przynajmniej 2 duże bloki tam są budowane, więc nie nazwałbym tego małą inwestycją.

gniotek

Postautor: gniotek » 29 kwie 2025, 11:39

Na jakim etapie jest teraz ta budowa, jak prezentuje się pierwszy etap? Trochę czasu nie miałem okazji być w tej części miasta, a ciekawi mnie, jak sobie radzi Atal przy Przewozie.

mrmatii

Postautor: mrmatii » 30 kwie 2025, 12:01

gniotek pisze:Na jakim etapie jest teraz ta budowa, jak prezentuje się pierwszy etap? Trochę czasu nie miałem okazji być w tej części miasta, a ciekawi mnie, jak sobie radzi Atal przy Przewozie.

Zastanawiam się nad mieszkaniem od nich i byłem ~2 tygodnie temu w okolicy zobaczyć jak dojście do tramwaju itd. Budowa chyba idzie całkiem sprawnie, w 1 budynku już robią ocieplenie i elewacje, planowana data zakończenia to polowa listopada więc chyba nie ma opóźnień.

Wróć do „Przewóz 42 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”