Elewacje na budynkach osiedla Młyny Mogilska w Krakowie - zdjęcia i opinie

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Młyny Mogilska w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Noho Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
MarcinG

Re: Elewacje na budynkach osiedla Młyny Mogilska w Krakowie - zdjęcia i opinie

Postautor: MarcinG » 10 lut 2025, 10:37

Fakt, jest to jedna z nielicznych w ostatnim czasie inwestycji, w ktorej deweloper nie oszczedzil na wygladzie. Chociaz ciekawe, czy wyglad = jakosc, bo czesto slyszalem opinie (zwlaszcza o jednym takim duzym deweloperze), ktory to inwestuje w wyglad (piekna zielen, nienajgorsze elewacje), ale scina maksymalnie na tym, czego nie widac golym okiem, a ma wielki wplyw na jakosc zycia (akustyka, izolacja etc).

Poki co, NOHO ze swoja pierwsza inwestycja, ktora mozna zobaczyc na bardizej zaawansowanym etapie dowozi. Super!

hxmk

Postautor: hxmk » 26 lut 2025, 10:22

Przejeżdżałam wczoraj. Orientuje się trochę na rynku, bo sama aktywnie poszukuję mieszkania, i widziałam rozklady Noho. Nie byłam dawno w okolicy i muszę przyznać, że to, co zobaczyłam wczoraj prezentuje się paskudnie. Elewacja jest bardzo ciemna, zdecydowanie za ciemna na tamto miejsce. Okolica jest mega szara i ciemna. Te kolumny to rozwiązanie którego nie rozumiem? Absolutnie nie. Wygląda to źle, zmniejsza i przyciemnia przestrzeń znacząco. Materiały, fakt, mogą być wysokiej jakości, ale prezentacja jest niezwykle słaba.

iti

Postautor: iti » 01 maja 2025, 22:27

Jeśli chodzi o dół najwyższego budynku, to tu całkiem ambitnie podeszli do tematu.

Obrazek

Faje te trójwymiarowe wykończenia z cegły, rzadko się taką robotę widuje na inwestycjach mieszkaniowych w Krakowie.

Wróć do „Młyny Mogilska Kraków od Noho Investment - forum mieszkańców osiedla”