Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum

Forum mieszkańców City Vibe w Krakowie (Myśliwska 68), którego budowniczym jest deweloper Develia (wcześniej Nexity). Opinie, wybór mieszkania, lokalizacja, ceny, budowa bloku i sprawy mieszkańców.
plaszak

Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum

Postautor: plaszak » 11 lis 2023, 22:03

Waszym zdaniem, który z ostatniobwprowadzonych etapów osielda City Vibe Krakow jest lepiej położony, Green Space czy Chill Zone? Gdzie jest szansa na lepszy widok z okna i lepsze nasłonecznienia? A może lepszy dostęp do usług na i w pobliżu osiedla itp.? Jak sądzicie, może ktoś podzieli się opinią?

BMX

Re: Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum

Postautor: BMX » 08 maja 2024, 11:52

Budynek Green Space będzie jednak trochę bliżej ulicy Myśliwskiej, więc do niej będzie nieco lepszy dostęp. Za to wydaje się, że w Chill Zone będzie nieco więcej przestrzeni przed oknami od strony północnej, będzie też z niego bliżej do Wisły.

BMX

Re: Chill Zone czy Green Space - który z etapów osiedla City Vibe w Krakowie jest lepiej położony / opinie na forum

Postautor: BMX » 08 maja 2024, 11:52

No i przy Chill Zone będzie też jeziorko - nie wiem czy to na plus czy minus, ale warto wziąć pod uwagę.

plaszak

Postautor: plaszak » 03 lis 2024, 21:23

A jak te wszystkie budowy, widać już jakieś zagospodarowanie terenu przy nowo budowanych blokach na osiedlu City Vibe? Mam nadzieję, że faktycznie będzie tam ta ścieżka przez środek osiedla i z jeziorka jednak nie zrezygnują. Macie może jakieś nowe zdjęcia, jak to wygląda?

gniotek

Postautor: gniotek » 29 kwie 2025, 11:37

Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, czy pierwsze etapy, budowane przez poprzedniego dewelopera były jakieś takie... bardziej doinwestowane. Jak myślicie to tylko moje wrażenie, czy faktycznie coś jest na rzeczy?

Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”