Dzień dobry, czy ktoś coś wie o Etapie II inwestycji? Rozważam zakup, ale przeraża mnie, że tylko 10 z 53 mieszkań jest sprzedanych/zarezerwowanych, a od początku sprzedaży, z tego co wiem, mineło już ponad 2 lata.
Podoba mi się cicha i zielona okolica i dostęp do SKA. Jestem świadomy blikości terenów zalewowych, ale sama inwestycja przecież się na nich nie znajduje. Czy jest coś czego nie zauważam, co odstrasza kupców?
Nowa Drożdżownia Kraków / Tętnowski Development (Krakowska Fabryka Drożdży i Spirytusu) - opinie na forum
-
ZielonyNowicjusz
Re: Nowa Drożdżownia Kraków / Tętnowski Development (Krakowska Fabryka Drożdży i Spirytusu) - opinie na forum
Proszę się umówić na wizytę i oglądnąć układ pomieszczeń . Mieliśmy dwa podejścia i za każdym razem uderzała ciasnota wnętrza. Od szeregu oczekuję bądź co bądź przestronnego salonu a nie dwadzieścia kilka metrów. Jedynie 1 piętro miało sensowny układ. Ostatnie, 2 piętro z wąską sypialnią. Balkon? Ehhh jest tak wąski, że wątpię czy zmieści się suszarka do ubrań - serio.
Uważam, że to osiedle to zmarnowany potencjał. Dość dobra lokalizacja. Blisko infrastruktura sportowa, sklepy na Bieżanowie, stacja kolejki SKA. Nie słyszałem też, żeby okolica ul. Drożdżowej była podtapiana. Gorzej bywało w okolicy ul. Jamków, Popiełuszki czy Korepty.
Uważam, że to osiedle to zmarnowany potencjał. Dość dobra lokalizacja. Blisko infrastruktura sportowa, sklepy na Bieżanowie, stacja kolejki SKA. Nie słyszałem też, żeby okolica ul. Drożdżowej była podtapiana. Gorzej bywało w okolicy ul. Jamków, Popiełuszki czy Korepty.
-
ZielonyNowicjusz
Re: Nowa Drożdżownia Kraków / Tętnowski Development (Krakowska Fabryka Drożdży i Spirytusu) - opinie na forum
Tak, ale ja mówię o Etapie II czyli mieszkaniach w blokach, a nie szeregówce. Jedno z mieszkań widzieliśmy i układ jest bardzo fajny. Dodatkowo ogródek też całkiem ok. Sprzedaż jednak wydaję się nie iść zbyt dobrze, skoro w w 2 lata sprzedali tylko 20% mieszkań, gdzie w innych inwestycjach na etapie bliskim oddawania kluczy do kupienia zostają już tylko "resztki".
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”