Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?

Forum o tym, jak wykończyć nowe mieszkanie, jakie sprzęty do niego kupić, jakie materiały wykończeniowe zastosować, gdzie znaleźć dobrą ekipę wykończeniową w Krakowie i Małopolsce.
chiffre

Re: Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?

Postautor: chiffre » 27 kwie 2021, 13:54

Cześć, nie wiem jaki masz budżet, więc nie wiem czy to Ci się przyda.

Ogólnie mogę polecić ten fotel i recenzje tego autora (są rzetelnie opisane, można zorientować się co jest ważne dla ergonomii):

translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=pl&u=https%3A%2F%2Fblog.szynalski.com%2F2019%2F04%2Freview-steelcase-leap%2F&sandbox=1

Kupując fotel ergonomiczny warto zapytać o możliwość wypożyczenia z salonu na tydzień i wypróbowania.

Kondzio

Re: Praca zdalna - wygodny fotel stołek / jaki wygodny fotel do pracy zdalnej z domu?

Postautor: Kondzio » 29 kwie 2021, 12:53

Ja kupiłem biurko na necie i jak na razie sprawuje się super ;)

Dariusz80

Postautor: Dariusz80 » 11 cze 2021, 20:05

Ja mogę polecić fotel Marcus z Ikei.

ralf

Postautor: ralf » 04 lis 2021, 9:53

Ja ostatnio jeździłem po kilku salonach i po prostu testowałem, nie wyobrażam sobie kupowania krzesła "zdalnie". Jak ktoś inny ma ci doradzić skoro jest to sprawa indywidualna zależna przede wszystkim od wzrostu i wagi użytkownika?

Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”