drabka pisze:Rzeczywiście jak czytam i oglądam te foty to osiedle wygląda idealnie, ma jakieś złe strony w ogóle? Też uważam że więcej zdjęć by się przydało i takich info czy jest przewidziana wózkarnia, windy, dla rodzin z małymi dziećmi to dość ważna sprawa
Neumann57 pisze:W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
nika pisze:Neumann57 pisze:W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
@Neumann57, masz może jakieś zdjęcia osiedla Atal Marina i wrzuciłbyś na forumWiem, że można coś od dewelopera dostać, ale to zawsze jest trochę podkolorowane
Myślisz, że elektrociepłownia Żerań będzie uciążliwa dla tego osiedle
Neumann57 pisze:drabka pisze:Rzeczywiście jak czytam i oglądam te foty to osiedle wygląda idealnie, ma jakieś złe strony w ogóle? Też uważam że więcej zdjęć by się przydało i takich info czy jest przewidziana wózkarnia, windy, dla rodzin z małymi dziećmi to dość ważna sprawa
Windy muszą być już w każdym nowym budynku o parametrach A.M. inaczej nie dostaliby pozwolenia na budowę
- z tego co pamiętam chyba nie będzie wózkarni, ale nie jestem pewien na 100%
Neumann57 pisze:nika pisze:Neumann57 pisze:W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
@Neumann57, masz może jakieś zdjęcia osiedla Atal Marina i wrzuciłbyś na forumWiem, że można coś od dewelopera dostać, ale to zawsze jest trochę podkolorowane
Myślisz, że elektrociepłownia Żerań będzie uciążliwa dla tego osiedle
Szkoda że nie napisałaś wcześniej byłem dzisiaj na osiedlumam jedno zdjęcie ale nastawiałem się bardziej na moje konkretne mieszkanie.
Co do elektrociepłowni uważam, że jej uciążliwość będzie od 2019 roku znacząco maleć ze względu na przejście na gaz zamiast węgla.
Wcześniej mieszkałem obok Polfy Tarchomin i dało się wytrzymać.
Co do zdjęć nie uważam żeby były podkolorowane
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości