Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie po południowej stronie Wisły

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
wqwk

Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie po południowej stronie Wisły

Postautor: wqwk » 23 sty 2020, 22:53

Witam,

Planuję zakup mieszkania w Krakowie, z faktu iż niedawno się tutaj przeprowadziłem, nie jestem obeznany w Krakowskich inwestycjach i developerach, więc postanowiłem się doradzić was forumowicze :)

Chciałbym zakupić mieszkanie tak jak wspomniałem w tytule po południowej stronie Wisły, najlepiej jak najbliżej Ruczaju/Zakrzówka, bo ceny w centrum są dla mnie zaporowe :?

Czy moglibyście mi doradzić, gdzie najlepiej kupić mieszkanie w cenie do 8-8,5k za m2 w metrażu do 36m2?
Bardzo dużą zaletą będzie dla mnie jeżeli inwestycja będzie ukończona w okresie do 6mc.

Znajdzie się coś ciekawego, czy może mieszkania rozchodzą się w tak szybkim tempie, że nie ma nic sensownego, lub porostu cena do lokalizacji się nie opłaca? :roll:

iti

Re: Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie po południowej stronie Wisły

Postautor: iti » 03 lut 2020, 9:59

Tam ostatnio nie buduje się dużo, więc jeżeli zastanawiasz się gdzie kupić mieszkanie w Krakowie w okolicy Ruczaju, to pewnie skraj, okolice ul. Piltza, Bunscha itp. No i jeszcze sporo nowych inwestycji powstaje na Klinach, pewnie w miarę powstawania nowej zabudowy w tej okolicy, będzie się poprawiała w niej i infrastruktura transportowa.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”