Przystań Budrem 5 / ul. Na Zakolu Wisły Kraków - informacje i opinie na forum
Przystań Budrem 5 / ul. Na Zakolu Wisły Kraków - informacje i opinie na forum
Wygląda na to, że przy ul. Na Zakolu Wisły w Krakowie wyrośnie jeszcze jeden budynek, obok osiedla, które już postawił tam deweloper Frax-Bud. Wiele wskazuje na to, to deweloperem będzie tu Budrem, a dokładniej jakaś jego spółka celowa Przystań Budrem 5 powołana dla realizacji tego projektu, choć oczywiście wcale tak nie musi być. Zdaje się, że dostali już decyzję WZ na postawienie tam budynku o wysokości nawet 36 metrów (około 11 pięter), przy czym została ona zaskarżona przez mieszkańców sąsiednich bloków, które także niedawno postawiono. Co ciekawe, w przygotowaniu jest Miejscowy Plan Zagospodarowania Przestrzennego "Zakole Wisły". Kontrowersje budzą plany zabudowy w pobliżu wałów przeciwpowodziowych, jednak sporo bloków obok nich tam już postawiono i protestują głównie ich mieszkańcy. Obawy budzi również przepustowość ulicy prowadzącej do budynków. Jakie macie opinie o takiej zabudowie, myślicie, że to dobre miejsce na zakup mieszkania?
Re: Przystań Budrem 5 / ul. Na Zakolu Wisły Kraków - informacje i opinie na forum
ahaha śmiać mi się chce z tych ludzi co się boją przepustowości ulic. W sensie mieszkają w Polach i się boją przepustowości ahahahahaah
Ja mieszkam na krowodrzy do okoła tylko budynki 6-10 piętrowe, gęsta zabudowa, pustki na ulicach, nawet miejsca parkingowe na jezdni są
Tam jeden blok na pastwisku postawią i będzie koniec świata. to już trzeba leczyć

Ja mieszkam na krowodrzy do okoła tylko budynki 6-10 piętrowe, gęsta zabudowa, pustki na ulicach, nawet miejsca parkingowe na jezdni są

Tam jeden blok na pastwisku postawią i będzie koniec świata. to już trzeba leczyć

Re: Przystań Budrem 5 / ul. Na Zakolu Wisły Kraków - informacje i opinie na forum
Jakie ceny obstawiacie 7, 8, 9, 10, 11?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”