Ja też na temat p. Zająca mam dobre zdanie, ponieważ miałem do czynienia z różnymi zarządcami i firmami administrującymi. Wg mnie p. Andrzej się stara i nas słucha jako wspólnoty, a co najważniejsze dobrze zarządza naszymi finansami, gdzie nie ma jakichś dziwnych dopłat, rozliczenia są klarowne.
Jeśli chodzi o odśnieżanie to ja mam zupełnie odmienne zdanie, bo do sprzątania zatrudniony jest starszy Pan, który czasem pojawia się z żoną i chyba synem. Codziennie jak wychodzę teraz do pracy o 6 rano on już jest i odmiata śnieg z chodników i drogi dojazdowej, posypuje solą i faktycznie sprząta budynek. Nawet kiedy nie ma planowego mycia mojego piętra to zdarza się że widzę go jak zmiata piasek żeby się nie roznosił.
Może wtedy, kiedy nie było odśnieżone akurat nie było go w budynku, no bo nie jest zatrudniony na całą dobę

Parkowanie tam, gdzie nie ma utwardzonej powierzchni parkingu niestety jest wynikiem małej liczby miejsc postojowych, a utwardzić nie można ze względu na to, że od północy teren od śmietnika należy już teoretycznie do bloku z II etapu, a od wschodu przy ogrodzeniu przebiega zdaje się magistrala ciepłownicza czy kanalizacyjna i dlatego też nie można tam utwardzić.
Jako, że administrator to nie jest służba bezpieczeństwa tylko nasz przedstawiciel to nikogo nie goni za parkowanie, bo parkuje większość