Dorobienie klucza (wkładka deweloperska) - gdzie w Krakowie - osiedle Ozon Kraków

Forum mieszkańców inwestycji Osiedle Ozon w Krakowie. Służy omawianiu spraw związanych z osiedlem budowanym przez dewelopera Megapolis oraz dzieleniu się opiniami i informacjamii na jego temat.
reason

Dorobienie klucza (wkładka deweloperska) - gdzie w Krakowie - osiedle Ozon Kraków

Postautor: reason » 18 mar 2018, 14:31

Cześć,

Możecie polecić jakiś punkt dorabiania kluczy gdzie można dorobić klucz do aktualnie otrzymanej od dewelopera wkładki deweloperskiej? Dorobiłem klucz w castoramie i nie działa, a jak byłem w innym punkcie to otrzymałem informację, że nie mają tak długiego surowca i nie są w stanie dorobić klucza. Gdzie Wy dorabialiście?

Z góry dziękuję za pomoc :)

Pozdrawiam!

agnieszka1992

Re: Dorobienie klucza (wkładka deweloperska) - gdzie w Krakowie - osiedle Ozon Kraków

Postautor: agnieszka1992 » 18 mar 2018, 16:05

Ja dorabiałam klucz na al. 29 Listopada 81 (niedaleko skrzyżowania z Opolską), pan bardzo fajnie zrobił. Polecam. ;)

reason

Re: Dorobienie klucza (wkładka deweloperska) - gdzie w Krakowie - osiedle Ozon Kraków

Postautor: reason » 22 mar 2018, 7:12

Bardzo dziękuję za pomoc :)

Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”