Rozbieżności w wymiarach pomieszczeń na planie i w rzeczywistości - Wielicka Garden

Forum dla przyszłych mieszkańców inwestycji osiedla Wielicka Garden w Krakowie, które buduje deweloper Atal. Wybór mieszkania, ceny, opinie, budowa bloku i sprawy mieszkańców - zapraszamy do dyskusji.
sadam

Rozbieżności w wymiarach pomieszczeń na planie i w rzeczywistości - Wielicka Garden

Postautor: sadam » 10 sty 2018, 15:08

Witam,
mieszkanie będę odbierał dopiero za 2 miesiące, ale chciałbym dowiedzieć się od osób które mają to już za sobą, czy są duże rozbieżności w rzeczywistych wymiarach pomieszczeń, w porównaniu do planów które dostaliśmy.

Pytam ponieważ jestem na etapie planowania i chciałbym wiedzieć jak bardzo mogę polegać na rysunkach które obecnie posiadam.

z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

jank

Re: Rozbieżności w wymiarach pomieszczeń na planie i w rzeczywistości - Wielicka Garden

Postautor: jank » 10 sty 2018, 15:45

U mnie w B2.4 otwory okienny były węższe o 4cm a ściany węższe średnio o grubość tynku na ścianę (1.5-2cm)

Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”