[Bud. D] Rozpoczęcie budowy II etapu os. Dąbska Street Kraków - Dasta Invest
[Bud. D] Rozpoczęcie budowy II etapu os. Dąbska Street Kraków - Dasta Invest
a wiecie kiedy planuja rozpoczecie budowy drugiego bloku?
Re: [Bud. D] Rozpoczęcie budowy II etapu os. Dąbska Street Kraków - Dasta Invest
Mieli już w listopadzie zacząć ale jak ostatnio przejeżdżałem obok to nie widziałem, żeby cokolwiek jeszcze ruszyło.
Re: [Bud. D] Rozpoczęcie budowy II etapu os. Dąbska Street Kraków - Dasta Invest
Skąd infromacja że już powinno się zacząć w listopadzie? Etap D umowa deweloperska dopiero luty - i wtedy jest planowany poczatek budowy.
tomekl007 pisze:Skąd infromacja że już powinno się zacząć w listopadzie? Etap D umowa deweloperska dopiero luty - i wtedy jest planowany poczatek budowy.
Tak mówili, gdy podpisywałem umowę rezerwacyjną w październiku.
z tego co wiem od jutra już zaczynają 

Witam
Budowa wystartowała 8 stycznia
Budowa wystartowała 8 stycznia

Witam, czy dysponuje ktos moze akutalnymi zdjeciami budowy?
Zdjec nie mam, ale z tego co kojarze to sie zabierają za 4 piętro
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”