Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Wygląda na to, ze jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa ruszy wkrótce przy ul. Pękowickiej w Krakwie, a w związku z tym pojawi się jeszcze jeden lokalny dewelopr w tym rejonie, tj. Dasta Invest. Widziałem, że zapowiadali tam nowy projekt z informacją, że wkrótce szczegóły, a że dali o tym znać jeszcze w październiku, więc może faktycznie niedługo pokażą więcej informacji. Jakie macie opinie o tej lokalizacji, to miejsce, w którym może się dobrze mieszkać?
Re: Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
A tak by miała ta nowa inwestycja dewelopera Dasta Invest wyglądać:

Wizualizacja: deweloper Dasta Invest
Jest chyba trochę płytki elewacyjnej, ale jednak większość wygląda na brązowy tynk. Natomiast te balkony i loggie, to wydają się być bardzo małe na tej wizualizacji, ale może to tylko wrażenie. Nie ma też wysokich okien, które mają być składową inwestycji "premium" zazwyczaj. Zastanawia mnie też to drzewo w elewacji, ciekawe czy to faktycznie będzie tak wyglądało? No i ciekawe, na ile sobie to wycenią, ale wydaje mi się, że ani jeśli chodzi o architekturę, ani jeśli chodzi o lokalizację, to szału tu nie ma.

Wizualizacja: deweloper Dasta Invest
Jest chyba trochę płytki elewacyjnej, ale jednak większość wygląda na brązowy tynk. Natomiast te balkony i loggie, to wydają się być bardzo małe na tej wizualizacji, ale może to tylko wrażenie. Nie ma też wysokich okien, które mają być składową inwestycji "premium" zazwyczaj. Zastanawia mnie też to drzewo w elewacji, ciekawe czy to faktycznie będzie tak wyglądało? No i ciekawe, na ile sobie to wycenią, ale wydaje mi się, że ani jeśli chodzi o architekturę, ani jeśli chodzi o lokalizację, to szału tu nie ma.
Re: Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Latają po internecie jakieś posty, które zapowiadają, że lada moment Dasta Invest ogłosi swoją nową inwestycję na Prądniku Białym, czyli przy ul. Pękowickiej. Ciekawe co tam konkretnie pokażą i w jakich cenach, ale ten deweloper nie jest raczej znany z budżetowych mieszkań. A okolica ulicy Pękowickiej w Krakowie, to ostatnio jest mocno zabudowywana, więc konkurencja tam jest spora i oferta relatywnie duża.
Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Minął blisko miesiąc, a ja dalej w internecie widzę reklamy w rodzaju:
Coś mi się zdaje, że dosłownie całe miasto czeka z wypiekami na twarzy na to, aż zostanie pokazana kolejna z inwestycji realizowanych przy ul. Pękowickiej w Krakowie. Pisał już ktoś do nich? Podawali coś więcej, niż wizualizacje? Ale mam wrażenie, że to jedna z gorszych lokalizacji, w których deweloper Dasta Invest realizował inwestycje mieszkaniowe. Ciekawe, jakie ceny tam wrzucą, czy takie z przyzwyczajenia z Dąbskiej (gdzie chyba ciągle jest sporo niesprzedanych mieszkań).
Dziś pokazujemy pierwsze wizualizacje naszej nowej, trzymanej w sekrecie inwestycji przy ulicy Pękowickiej. Zostaw wiadomość, a powiadomimy Cię o starcie sprzedaży zanim dowie się o tym całe miasto.
Coś mi się zdaje, że dosłownie całe miasto czeka z wypiekami na twarzy na to, aż zostanie pokazana kolejna z inwestycji realizowanych przy ul. Pękowickiej w Krakowie. Pisał już ktoś do nich? Podawali coś więcej, niż wizualizacje? Ale mam wrażenie, że to jedna z gorszych lokalizacji, w których deweloper Dasta Invest realizował inwestycje mieszkaniowe. Ciekawe, jakie ceny tam wrzucą, czy takie z przyzwyczajenia z Dąbskiej (gdzie chyba ciągle jest sporo niesprzedanych mieszkań).
Re: Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
dylemat pisze:Minął blisko miesiąc, a ja dalej w internecie widzę reklamy w rodzaju:Dziś pokazujemy pierwsze wizualizacje naszej nowej, trzymanej w sekrecie inwestycji przy ulicy Pękowickiej. Zostaw wiadomość, a powiadomimy Cię o starcie sprzedaży zanim dowie się o tym całe miasto.
Prostacka i nielegalna próba ominięcia ustawy o jawności cen. Omijać z daleka dziadów. Jak już kombinują to potem będzie nie lepiej.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”