Mieszkanie dla siebie czy na wynajem / jak są kupowane mieszkania na Osiedlu Młyny Mogilska w Krakowie
Mieszkanie dla siebie czy na wynajem / jak są kupowane mieszkania na Osiedlu Młyny Mogilska w Krakowie
Widzę, że wypływają mieszkania w inwestycji Młyny Mogilska, które były rezerwowane wcześniej, a teraz ludzie próbują je odsprzedawać, chyba na zasadzie cesji umowy deweloperskiej jeszcze, tj. przed przeniesieniem własności najwyraźniej. Za to mam wrażenie, że mało jest osób, które choćby na forum, choć się czegoś więcej o tej inwestycji dowiedzieć, porozmawiać o niej. Ciekawi mnie, czy tam przypadkiem, większość mieszkań, to nie została kupiona albo w celu późniejszej odsprzedaży drożej, albo pod wynajem, jako inwestycja / lokata kapitału. Ciekawi mnie, czy osiedle Młyny Mogilska będzie miało dużo stałych mieszkańców, w mieszkaniach należących do właścicieli.
-
Re: Mieszkanie dla siebie czy na wynajem / jak są kupowane mieszkania na Osiedlu Młyny Mogilska w Krakowie
Ja wlasnie dzis odebralem mieszkanie w budynku A w celu zamieszkania w nim, nie pojdzie pod wynajem.
Jezeli masz jakies dodatkowe pytania, to sprobuje pomoc. Ale rzeczywiscie, jezeli wejdzie sie na otodom, to widac mnostwo ogloszen ludzi, ktorzy kupili w celu szybkiego sprzedania z zyskiem.
Jezeli masz jakies dodatkowe pytania, to sprobuje pomoc. Ale rzeczywiscie, jezeli wejdzie sie na otodom, to widac mnostwo ogloszen ludzi, ktorzy kupili w celu szybkiego sprzedania z zyskiem.
Wróć do „Młyny Mogilska Kraków od Noho Investment - forum mieszkańców osiedla”