Osiedle przy Mogilskiej w Krakowie (deweloper Develia) - zdjęcia i opinie o osiedlu
Osiedle przy Mogilskiej w Krakowie (deweloper Develia) - zdjęcia i opinie o osiedlu
Wygląda na to, że skończyli to już budować, tj. Osiedle przy Mogilskiej. To chyba jeszcze LCC ogarniało, a skończyła Develia, nie wiem ile zmienili w projekcie, czy coś w ogóle, ale możemy już ocenić, jak wyszło.
Re: Osiedle przy Mogilskiej w Krakowie (deweloper Develia) - zdjęcia i opinie o osiedlu
I moim zdaniem wyszło całkiem słabo, jak możecie zobaczyć na zdjęciu poniżej:

Muszę się kiedyś przejść i zrobić więcej zdjęć z centrum osiedla.
Stacja (wiem, była i jest), dużo wybetonowanej przestrzeni, te bloki z tymi akcentami czerwonymi zupełnie nie pasujące do tego, co jest w okolicy.
Ciekawe, ile osób kupiło tam mieszkania, żeby w nich zamieszkać, ale mam wrażenie, że to nie był pierwszy wybór.
Jak się Wam podoba, jak się Wam podoba? Moim zdaniem jest jeden plus, dobrze wpisało się w okolicę, w której nic do siebie nie pasuje, to po prostu kolejny nie pasujący element : )

Muszę się kiedyś przejść i zrobić więcej zdjęć z centrum osiedla.
Stacja (wiem, była i jest), dużo wybetonowanej przestrzeni, te bloki z tymi akcentami czerwonymi zupełnie nie pasujące do tego, co jest w okolicy.
Ciekawe, ile osób kupiło tam mieszkania, żeby w nich zamieszkać, ale mam wrażenie, że to nie był pierwszy wybór.
Jak się Wam podoba, jak się Wam podoba? Moim zdaniem jest jeden plus, dobrze wpisało się w okolicę, w której nic do siebie nie pasuje, to po prostu kolejny nie pasujący element : )
Ostatnio zmieniony 13 lis 2023, 11:34 przez Master, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Osiedle przy Mogilskiej w Krakowie (deweloper Develia) - zdjęcia i opinie o osiedlu
Trochę zdjęć w takim razie z wnętrza osiedla, od drugiej strony.

Duże to, jak reszta zabudowy dookoła.

Architektura, wydaje się, że mogłaby być lepsza.

Duże to, jak reszta zabudowy dookoła.

Architektura, wydaje się, że mogłaby być lepsza.
Jak na razie, to chyba jest to jeszcze na etapie wykańczania mieszkań.

Jak wrażenia, dobrze się Develia spisała? Przy odbiorach mieszkań nie było jakichś większych problemów?

Jak wrażenia, dobrze się Develia spisała? Przy odbiorach mieszkań nie było jakichś większych problemów?
To ja jeszcze dorzucam jakieś zdjęcia z części wspólnych.

Tu dosyć estetycznie to wygląda, tylko te białe panele, oby tylko nie zabrali się z nie wandale.

Tu dosyć estetycznie to wygląda, tylko te białe panele, oby tylko nie zabrali się z nie wandale.
A tu windy, podwójne, ale też budynek jest całkiem wysoki.

Tylko te białe skrzynki zamontowane pod sufitem, tak sobie wyglądają.

Tylko te białe skrzynki zamontowane pod sufitem, tak sobie wyglądają.
Wróć do „Przy Mogilskiej Osiedle (Kraków) od Develia - forum mieszkańców osiedla”