Osiedle Latarników Gdańsk / deweloper Develia - opinie na forum
Osiedle Latarników Gdańsk / deweloper Develia - opinie na forum
Rozglądając się za mieszkaniem w Gdańsku, moją uwagę zwróciła inwestycja Osiedle Latarników, którą buduje deweloper Develia, czyli jedna z bardziej znanych firm deweloperskich w Polsce. Podoba mi się sam budynek, zwłaszcza ta część z tymi zaokrąglonymi balkonami, całkiem dużymi chyba choć szkoda, że takich mieszkań w tym budynku będzie stosunkowo mało. Ciekawe czy będzie z nich widać morze, choć kawałek, jak myślicie? Bo faktycznie plusem jest tu też to, że budynek powstaje całkiem blisko morza, tylko co myślicie o tym rejonie linii brzegowej, jest tam gdzie pospacerować? Jak dla mnie plusem jest też to, że dostępne są mieszkania 4-pokojowe (w tym jeden to oczywiście salon). Jakie ceny metra kwadratowego w ofercie tam są?
Re: Osiedle Latarników Gdańsk / deweloper Develia - opinie na forum
Wielki blok tam Develia zaplanowała, ciekawe ile zmieści się w nim mieszkań i ile osób tam zamieszka. Ale poza tym zaokrąglonymi tarasami, to te balkony raczej słabe dosyć.
Wróć do „Ciekawe inwestycje mieszkaniowe i inne w polskich miastach i województwach”