Cześć wszystkim,
Mam nadzieje ze tematu nie zdubluje ale nie zauważyłem informacji na jakie inwestycje warto zwrócić uwagę z racji rozpoczęcia sprzedaży w nadchodzącym 2022 roku. Wpis będę edytował na bieżąco, na ten moment wylistowywujac propozycje a później dodając widełki cenowe gdy pozyskam je od dewelopera. Zachęcam do zgłaszania swoich znalezisk.
1. Nowa myśliwska etap III
2. Mierzeja wiślana (instal)
3. River view (nexity)
4. Fredry 6 etap IV (spravia)
Jakie nowe inwestycje w Krakowie na rynku pierwotnym w 2022 roku - gdzie i kiedy
Jakie nowe inwestycje w Krakowie na rynku pierwotnym w 2022 roku - gdzie i kiedy
Gorąco pozdrawiam,
Toxic
youtu.be/x99kEA3_rqA
Toxic

youtu.be/x99kEA3_rqA
Re: Jakie nowe inwestycje w Krakowie na rynku pierwotnym w 2022 roku - gdzie i kiedy
Myślę, że Saska Blu może być ciekawa z racji bliskości centrum, bulwarów, bagrów, biurowców, tramwaju, obwodnicy no i... biedronki 
3. River view (nexity)
5. Saska Blue etap II i III (Bryksy)

3. River view (nexity)
5. Saska Blue etap II i III (Bryksy)
-
Re: Jakie nowe inwestycje w Krakowie na rynku pierwotnym w 2022 roku - gdzie i kiedy
Wygląda na to, że wszystko z jednej strony? Noc sensownego nie planuje się pojawić na polnocy?
Mondzik pisze:Wygląda na to, że wszystko z jednej strony? Noc sensownego nie planuje się pojawić na polnocy?
ozon chyba najlepszy xD
Martab pisze:Mondzik pisze:Wygląda na to, że wszystko z jednej strony? Noc sensownego nie planuje się pojawić na polnocy?
ozon chyba najlepszy xD
Jeszcze są te kolejne etapy Centralnej Park, ale to raczej 2023 i 2024 i nie wiem czy dla niektórych to jest interesująca inwestycja.
Poza tym faktycznie coś cichutko.
toxicator pisze:3. River view (nexity)
Czy to chodzi o ten etap osiedla City Vibe, który miałby być najbliżej Wisły? Ten etap nie miał być ostatnim budynkiem całego założenia?
BMX pisze:toxicator pisze:3. River view (nexity)
Czy to chodzi o ten etap osiedla City Vibe, który miałby być najbliżej Wisły? Ten etap nie miał być ostatnim budynkiem całego założenia?
Według Pana z Biura miał być to budynek budowany jako 3 ze względu na dojazd do jego budowy. Nie wiem czy coś się zmieniło po zamieszaniu z domniemanym właścicielem działki.
Gorąco pozdrawiam,
Toxic
youtu.be/x99kEA3_rqA
Toxic

youtu.be/x99kEA3_rqA
hej, witamy w nowym roku 2022. roku przemian w wysokości stóp procentowych i dramatycznej inflacji. jakoś tak cicho w temacie nowych inwestycji czyżby każdy develop jak przyczajony tygrys ukryty smok? co myślicie?
grande1 pisze:hej, witamy w nowym roku 2022. roku przemian w wysokości stóp procentowych i dramatycznej inflacji. jakoś tak cicho w temacie nowych inwestycji czyżby każdy develop jak przyczajony tygrys ukryty smok? co myślicie?
Hmm, a może tak właśnie wygląda ograniczanie podaży

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”