Opinia i Wielickie Przedsiębiorstwo inwestycyjne osiedle „Nowy Świat”

Forum zawierające opinie o firmach deweloperskich i generalnych wykonawcach budujących w Krakowie i innych miastach Małopolski. Prosimy o wyważone i uzasadnione oceny deweloperów.
Ola303

Opinia i Wielickie Przedsiębiorstwo inwestycyjne osiedle „Nowy Świat”

Postautor: Ola303 » 18 lut 2021, 22:47

Witam serdecznie, znalazłam inwestycje w Wieliczce dewelopera Wielickie przedsiębiorstwo inwestycyjne osiedle „nowy świat”. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na ich temat, nawet tej złej.... jakby nie istnieli.... napiszcie proszę czy coś słyszeliście o nich i czy to wiarygodna firma? Mam tam zarezerwowane mieszkanie, odbiór miał być w kwietniu ale przesunął się na wrzesień nie wiadomo czemu, na umówię rezerwacyjnej dostałam informacje ze to mieszkańcy pokrywają koszty odrolnienia... A podczas odbiorów mieszkań będzie zastosowany środek tymczasowy w postaci dużego zbiornika gazu który będzie funkcjonować na całe osiedle aż do momentu jak będzie docelowa sieć gazowa.... czy to jest normalne?

Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”