b0recki pisze:Ktoś był na budowie ostatnio? Niestety nie ma mnie w Krakowie, czy ktoś sie podzieli wieściami?
witam,
niestety ja nie byłam... a kolejny etap budowy za nami

pzdr.

b0recki pisze:Ktoś był na budowie ostatnio? Niestety nie ma mnie w Krakowie, czy ktoś sie podzieli wieściami?
ewela pisze:b0recki pisze:Ktoś był na budowie ostatnio? Niestety nie ma mnie w Krakowie, czy ktoś sie podzieli wieściami?
witam,
niestety ja nie byłam... a kolejny etap budowy za namimasz może jakieś najnowsze zdjęcia z budowy? wiesz jak idą prace skoro zaczęli budować ten 2 budynek? bd wdzięczna za info.
pzdr.
basmati82 pisze:@b0recki, a jak oceniasz ogólne wykonanie mieszkania, będzie się czego czepiać podczas oficjalnego odbioru mieszkania, czy raczej wszystko zrobione na tip top i tylko wpuszczać ekipę od prac wykończeniowychJak ma się wykończenie części wspólnych, dużo jeszcze zostało do zrobienia
A może jakieś zdjęcia udało Ci się zrobić tego, jak wyglądają mieszkania na Banacha, za które odpowiada deweloper Activ, chętnie bym kilka zobaczył
A w ogóle, to jeśli chodzi o odbiory, to kiedy się ich spodziewasz, będzie szansa na to, że nastąpią nieco szybciej, niż zapisane w umowie terminy?
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości