Poszukuje domu typu blizniak - północ Krakowa / gdzie kupić bliźniak pod Krakowem

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
gregorio

Poszukuje domu typu blizniak - północ Krakowa / gdzie kupić bliźniak pod Krakowem

Postautor: gregorio » 16 paź 2020, 15:14

Czesc,

Poszukuje z rodzina (lacznie 4 osoby) domu typu blizniak. Zalezy mi zeby byl na polnocy Krakowa. Biore pod uwage Wegrzce, Bibice, Rzaske. Zalezy mi na dobrej komunikacji z centrum i dzialce ok 4ar.

Dom musi miec garaz w obrysie i powierzchnie ok 120-150m (min 3 sypialnie).

Czy kTos znalazl cos sensownego?

Pozdrawiam

megi

Re: Poszukuje domu typu blizniak - północ Krakowa / gdzie kupić bliźniak pod Krakowem

Postautor: megi » 16 paź 2020, 17:33

gregorio pisze:Poszukuje z rodzina (lacznie 4 osoby) domu typu blizniak. Zalezy mi zeby byl na polnocy Krakowa. Biore pod uwage Wegrzce, Bibice, Rzaske. Zalezy mi na dobrej komunikacji z centrum

Liczysz jaki czas dojazdy do centrum z tej lokalizacji i w drugą stronę w godzinach szczytu? W sensie, jaki jest dla Ciebie akceptowalny?

gregorio

Re: Poszukuje domu typu blizniak - północ Krakowa / gdzie kupić bliźniak pod Krakowem

Postautor: gregorio » 18 paź 2020, 9:02

Nie jezdze do centrum w godzinach szczytu, ale powiedzmy nie dalej niz 40 min. Bardziej zalezy mi na odleglosci- powiedzmy do 12km od rynku.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”