Golden Space Warszawa / deweloper Nexity - opinie o osiedlu na forum
Golden Space Warszawa / deweloper Nexity - opinie o osiedlu na forum
Myślicie, że projekt Golden Space w Warszawie jest godny uwagi? Wyświetlił mi się ostatnio jakiś baner z tym, albo widziałam to w jakimś innym miejscu. Jakie zalety i wady ma waszym zdaniem zamieszkanie na Ochocie w stolicy, jak tam jest z komunikacją publiczną i dojazdem samochodem, lokalizacja jest warta rozważenia? Myślicie, że mogą to być dobre mieszkania dla rodzin, czy raczej większość pójdzie pod wynajem? Może ktoś się podzieli na forum tym, jakie ma opinie Golden Space. Pozytywem jest chyba to, że w okolicy jest niezła infrastruktura, która była tam już wcześniej, co jeszcze?
Re: Golden Space Warszawa / deweloper Nexity - opinie o osiedlu na forum
Całkiem podoba mi się budynek, może nie jest jakiś porywający, ale zupełnie poprawny. Lokalizacja Golden Space też nie jest zła, zorientował się ktoś już jakie ceny?
Re: Golden Space Warszawa / deweloper Nexity - opinie o osiedlu na forum
Ktoś może przeglądał układy mieszkań w inwestycji Golden Space w Warszawie i podzieli się opiniami na temat najlepszych wariantów, które są tam dostępne? Jaką wystawę okien byście wybrali w tym budynku?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”