Inwestycja Vido Kraków - Ekopark deweloper / opinie na forum
Re: Inwestycja Vido Kraków - Ekopark deweloper / opinie na forum
Widziałem, że na stronie zostało im jeszcze 15 mieszkań do sprzedania, a budynek prawie skończony. Mało? Dużo? Ale też informują o tym, że jest promocja i do mieszkania miejsce postojowe gratis dają, co ma być upustem rzędu 65 tys. zł, przynajmniej tak informują na stronie. Zawsze coś, choć nie wiem czy by mnie przekonało przy mieszkaniu za plus minus 1,5 mln (jest takich kilka). Jest też kilka mieszkań za prawie 1,9 mln, niby park blisko, ale ruchliwa ulica też, ciekawe czy ludzie się skuszą.
Rozglądałem się u nich też, mieli nawet jakieś promocje, -100 tys. na kilka wybranych większych mieszkań.

Klatki schodowe nieźle wykończone, wygląda to całkiem elegancko.

Tu schody w bloku Vido.

Klatki schodowe nieźle wykończone, wygląda to całkiem elegancko.

Tu schody w bloku Vido.
A tak są zrobione wejścia do mieszkań.

W zasadzie wszystko już tam zrobione, więc pewnie niedługo zaczną się odbiory mieszkań od dewelopera Ekopark, o ile już się nie zaczęły.

W zasadzie wszystko już tam zrobione, więc pewnie niedługo zaczną się odbiory mieszkań od dewelopera Ekopark, o ile już się nie zaczęły.
Wygląda spoko. Mieszkania z widokiem na park mogą być ok. O ile coś tam na sąsiednich działkach nie wcisną.
Tylko ze tam jednak głośno będzie, właściwie że wszystkich stron. Nie wiem czy to się będzie dało znieść na codzień. No i wyjazd z garażu bezpośrednio na Al JP2 : o
Tylko ze tam jednak głośno będzie, właściwie że wszystkich stron. Nie wiem czy to się będzie dało znieść na codzień. No i wyjazd z garażu bezpośrednio na Al JP2 : o
Tak, mieszkania z widokiem na Park Lotników prezentują się tam całkiem dobrze.

Choć tam jeszcze przynajmniej dla części mieszkań, jest chyba po drodze jedna działka prywatna, więc nie ma 100% pewności, że jakaś zabudowa tam jeszcze nie powstanie.

Choć tam jeszcze przynajmniej dla części mieszkań, jest chyba po drodze jedna działka prywatna, więc nie ma 100% pewności, że jakaś zabudowa tam jeszcze nie powstanie.
Ale trzeba przyznać, że budynek wygląda całkiem dobrze, elewacja wykończona dobrymi materiałami, wygląda to elegancko.

Te balkony wbrew pozorom są całkiem spore, położono na nich płytki na .. I te okna duże, też bardzo na plus, co ciekawe, to są okna przesuwne, co jest jednak rzadkością w mieszkaniach budowanych w Krakowie.

Te balkony wbrew pozorom są całkiem spore, położono na nich płytki na .. I te okna duże, też bardzo na plus, co ciekawe, to są okna przesuwne, co jest jednak rzadkością w mieszkaniach budowanych w Krakowie.
I nie wiem jak teraz, ale mieli promocję na ileś tam większych mieszkań, oferowali na nie 100 tys. zł rabatu na mieszkanie. Nie żeby to sprawiało, że te mieszkania robiły się przez to tanie, ale jednak była tu gra ceną.
To jeszcze jakby ktoś chciał spojrzeć na to, jak wygląda faktycznie ten widok na park, tu jeden z przykładowych. Wiadomo, że ten blok jest spory, są w nim różne mieszkania, z lepszą i gorszą ekspozycją na teren zielony.

Tu faktycznie zieli jest sporo, ale jak widać, jest też niemało jakieś mniejszej zabudowy. To chyba prywatna działka czyjaś, więc tak naprawdę ciężko powiedzieć, co tam kiedyś może powstać. Może nic, a może kolejny blok. Ktoś ma jakieś informacje na ten temat?

Tu faktycznie zieli jest sporo, ale jak widać, jest też niemało jakieś mniejszej zabudowy. To chyba prywatna działka czyjaś, więc tak naprawdę ciężko powiedzieć, co tam kiedyś może powstać. Może nic, a może kolejny blok. Ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
To jeszcze odnośnie widoków, to całkiem przyjemnie został zagospodarowany teren przy bloku. Może nie ma go za dużo, ale jest całkiem estetyczny.

A ta czarna konstrukcja, to zdaje się nie jest wita śmietnikowa, ale wiata rowerowa, więc to całkiem w porządku gest wobec mieszkańców.

A ta czarna konstrukcja, to zdaje się nie jest wita śmietnikowa, ale wiata rowerowa, więc to całkiem w porządku gest wobec mieszkańców.
czang pisze: To chyba prywatna działka czyjaś, więc tak naprawdę ciężko powiedzieć, co tam kiedyś może powstać. Może nic, a może kolejny blok. Ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Życie uczy że jeżeli jakaś działka może być zabudowana to prędzej czy później (raczej prędzej) na pewno zostanie zabudowana. Tak więc nie łudził bym się.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”