Lofthaus Zabłocie Kraków od Convector Development (opinie i forum)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Nana

Re: Lofthaus Zabłocie Kraków od Convector Development (opinie i forum)

Postautor: Nana » 04 gru 2022, 18:12

Były już odbiory, wiem że było też duże mieszkanie w jednym budynku na pierwszym piętrze ale to było połączenie dwóch mieszkań i chyba się szybko sprzedało. Ale te z piętrem były tak beznadziejne że szkoda słów, zastanawiałam się nad jednym ze względu na lokalizację i taras ale układ pomieszczeń był kiepski że nawet architekt odradził.

jcyrulik

Postautor: jcyrulik » 19 gru 2022, 22:58

Odebrałem mieszkanie.
Mam mokry sufit cały czas. Zgłaszałem o to samo 3-4 razy. Naprawiali jakoś i tak odnowu.
Ostatnim razem po burze znowu kapało z sufitu kropla co 3 sek. Generalny wykonawca powiedział że to problem ostateczny, czyli pozostałoścć ze starych przecieków i to że nie ma żadnych przeciwwskazań do kontynuowania prac wykończeniowych.
Teraz mogę sobie przedstawić jak dużo pleśni będzie w tym mieszkaniu.

KrakówNieruch

Postautor: KrakówNieruch » 27 gru 2022, 20:06

Jakie macie doświadczenia z tym budynkiem? Biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej lokalizacji i sam nie wiem.

Maggi

Postautor: Maggi » 11 lut 2023, 14:54

Dzień dobry,

Proszę o opinie osób, które kupiły mieszkanie Lofthaus Zabłocie. Czy jesteście zadowoleni z jakości użytych materiałów? Czy macie dobrą opinie o deweloperze Convector? Jak oceniacie okolice inwestycji?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam
Marzena

plaszak

Postautor: plaszak » 09 sie 2023, 15:40

Maggi pisze:Proszę o opinie osób, które kupiły mieszkanie Lofthaus Zabłocie. Czy jesteście zadowoleni z jakości użytych materiałów? Czy macie dobrą opinie o deweloperze Convector? Jak oceniacie okolice inwestycji?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Udało się nabyć mieszkanie czy nie? Jak z jego jakością? Sama lokalizacja jest zadowalająca?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”