Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Nowy

Re: Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie

Postautor: Nowy » 30 kwie 2018, 10:47

Ja mam kilka zdjęć w miarę aktualnych, od strony Wisły ten budynek robi spore wrażenie :)

Marvo

Re: Pianissimo Kraków od Green House Development na Grzegórzkach - forum i opinie

Postautor: Marvo » 01 maja 2018, 14:42

Nowy pisze:Ja mam kilka zdjęć w miarę aktualnych, od strony Wisły ten budynek robi spore wrażenie :)

@Nowy, skoro masz jakies nowsze zdjecia, to moze bys sie podzielil z nami

Nowy

Postautor: Nowy » 02 maja 2018, 12:53

Proszę bardzo, tak to wyglądało kilka dni temu :)

Obrazek

Od strony Wisły Pianissimo ma bardzo przyjemne położenie, jest teren zielony i plaża nad Wisłą, w lecie jest sporo osób tam, czasem są jakieś samochody z lodami albo jedzeniem. Ale jest też chyba na tyle daleko od budynku, żeby nie było to uciążliwe. Za to na ścieżce rowerowej znacznie bliżej, spory ruch :)

Obrazek

Jeśli chodzi o ten nowy budynek nad Wisłą w Krakwie przy bulwarach, to elewację ma on bardzo ciekawą, nie kojarzę wielu takich bloków w naszym mieście. Jest odważnie, ciekawe jak to przetrwa próbę czasu, ale mnie się podoba. Co myślicie?

Nowy

Postautor: Nowy » 02 maja 2018, 12:55

Ktoś się orientuje, kiedy startują odbiory mieszkań w inwestycji Pianissimo, bo ciekawi mnie standard wykończenia, zarówno części wspólnych, jak i samych mieszkań. Ciekawe czy będzie równie dobrze wewnątrz, jak na zewnątrz, przynajmniej od strony Wisły.

MrRobot

Postautor: MrRobot » 03 maja 2018, 11:59

Rozumiem, że te wygryzione dziury w białych "szlaczkach" będą jeszcze załatane?

Miałem tam kupować mieszkanie, ale to które mi najbardziej pasowało, ktoś wziął przede mną - widok na Stare Miasto z 6 piętra zapowiadał się bardzo atrakcyjnie. A potem przeszedłem się tam jeszcze parę razy i ostatecznie nieustanny hałas od mostu mnie zniechęcił.

kwk

Postautor: kwk » 03 maja 2018, 12:06

Dla mnie wygląda trochę jak taki wielki statek wycieczkowy, ewentualnie titanic. Dużo zdjęć z perspektywy Wisły, natomiast z drugiej strony jakoś nikt nie robi zdjęć kajut ;)

BTW: ciekawe jak tam będzie z ewentualną powodzą.

kowal123

Postautor: kowal123 » 04 maja 2018, 20:10

Wydaje mi się, że osoby, które zarabiają dobre pieniądze raczej nie będą chciały mieszkać w takim miejscu. Nie ta powierzchnia, nie ten spokój, hałas. Wg mnie większość tych mieszkań pójdzie pod wynajem krótkoterminowy czyli AirBnb...

Marvo

Postautor: Marvo » 09 maja 2018, 23:33

Dla przypomnienia i porownania z wizka
Załączniki
Piani_22mini.jpg
Piani_22mini.jpg (70.03 KiB) Przejrzano 6263 razy

bobo

Postautor: bobo » 30 lip 2018, 23:03

Ma ktoś jakieś bardziej aktualniejsze zdjęcie, ciekawe jak się ma oryginał do tej wizualizacji :)

neo

Postautor: neo » 30 lip 2018, 23:09

W weekend byłem w okolicy, na plaży nad Wisłą i zrobiłem fotki, budynek jest całkiem ciekawy i zmienił mocno wygląd tej okolicy :)

Obrazek

Wydaje mi się, że front wygląda całkiem podobnie do tego, co deweloper przedstawił na wizualizacjach, spory ciekawy budynek.

Obrazek

Tył jest już mniej interesujący, ale i tak nie jest źle. Ciekawe kiedy odbiory mieszkań i zaczną wprowadzać się pierwsi mieszkańcy. Mam tylko nadzieję, że nie będą chcieli zamknięcia plaży ze względu na bawiących się na niej ludzi :)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”