gmail.com pisze:Cześć. Bardzo proszę o opnie o inwestycji osoby, które mieszkają w inwestycji Grzegorzki Park. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w nowobudowanym budynku. Jak jest z jakością wykonania? Głownie zależy mi na informacji czy słychać sąsiadów. Mieszkanie, którym jestem zainteresowana sąsiaduje z szybem windowym. Przypuszczam, ze przy dzisiejszej technologii nie powinno być słychać windy, jednakże jeśli ktoś ma mieszkanie usytuowane podobnie byłabym wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami. Zauważyłam, ze na osiedlu znajduje się przedszkole i plac zabaw na środku dziedzińca. Wydaje się to być sporym atutem, ale chciałabym zapytać czy z perspektywy lokatorów mieszkań skierowanych w stronę dziedzińca nie jest to uciążliwe. Będę wdzięczna za odpowiedzi na powyższe pytania.
Mieszkamy w GP od 2016-go, bardzo nam podoba się, kiedy trzy lata temu powstało pytanie zakupu większego mieszkania to bez wahań znów zdecydowaliśmy na GP. Jakość wykonania na wysokim poziomie, sąsiadów nie słychać. Co do placu zabaw nic nie powiem, bo mam okna w inną od płaca stronę. Co do windy to z szybem windowym sąsiaduje tylko ściana w przedpokoju, żadnego razu nie słyszałem windy, ale oczywiście że w przedpokoju spędzamy za mało czasu.

Są też problemy: wilgotność w komórkach na -2 piętrze w budynku 6, z opinii sąsiadów komórki na -2 w ogóle nie nadają się do eksploatacji, my mamy na -1 i takiej dużej problemy nie mamy.
Nie wszyscy sąsiedzi są tak zadowoleni jak my, polecam przeczytać debata w grupie na F B : f acebook.com/groups/878083259022741, często narzekają na administrację. My osobiście nie mamy żadnych narzekań na administrację, kontakt z administracja zawżdy mieliśmy bezproblemowy.
Jak czymś jeszcze mogę pomóc - welcome.