tonyxxl pisze: Tu masz samochodem, teraz wyjazd, bo też tam coś było że się nie da i zaraz będziesz płakał że to niemożliwe chyba że w święta w nocy.
Podsumowując, dojazd tramwajem czy samochodem do Centrum (okolice Dworca Głównego) spokojnie w czasie poniżej 20 minut jest rewelacyjnym wynikiem.
Otóz jeździłem tam ponad 4 lata samochodem, w tym znaczną część już po remoncie 29-listopada. Nagraj filmik, gdzie spokojnie o każdej porze w 20 minut dojeżdżasz z Zauchy/Papierni Prądnickich/Banacha na Dworzec Główny w 20 minut. W niektórych godzinach tyle zajmuje dojazd do Opolskiej. To, że wierzysz w jakieś bajki to Twoja sprawa, ale tutaj ludzie rozważają zakup i Twoje mity zaburzają im ocenę.
tonyxxl pisze:PS:DobrzeJuzBylo pisze:Powinienem był rzeczywiście sprzedać w 2024, kiedy jelenie kupowali za naprawdę chore ceny.
jelenie...ty tam się znasz na wszystkim widzę dobrze:)
ceny są dzisiaj wyższe na GN średnio o 1-2tys jak w szczycie z 2024
Otóz właśnie się nie znam, bo nie sprzedałem. Wtedy ludzie łykali kurniki na GN po 16-18 tysięcy/m2. Teraz wyraźnie ceny transakcyjne spadają w okolicy. Jeżeli zakup 40 metrów na Górce Narodowej za 750 tysięcy to nie jest absurd i bycie jeleniem, to nie wiem, jak to nazwać. A takie transakcje są do podejrzenia. Niestety nie masz racji, a szkoda.