lokum-deweloper.pl/aktualnosci/dzienniki-budowy-lipiec-5
Z ostatnich dzienników budowy wynika, że dziedziniec jest już prawie gotowy (choć szkoda, że nie ma placu zabaw dla dzieci), więc myślę, że prace wewnętrzne są prawie ukończone.
Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Re: Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Kompleks widzieliśmy na drugi dzień. Sprawy wyglądają dobrze na terminowe zakończenie.
Czy możemy uzyskać forum Lokum Salsa?
timmons pisze:Kompleks widzieliśmy na drugi dzień. Sprawy wyglądają dobrze na terminowe zakończenie.
Jest już forum Lokum Salsa tutaj i jest kilka tematów. A masz jakieś zdjęcia z budowy aktualne i mógłbyś wrzucić?
ach nie zauważyłem forum. nie, nie mamy żadnych zdjęć... moja żona widziała kiedyś nasze mieszkanie.
-
Niezła ta antena co od wchodniej strony postawili na sąsiadującej działce. Premium zasięg będzie
Wie ktoś może kiedy kolejny etap będzie w sprzedaży?

Wie ktoś może kiedy kolejny etap będzie w sprzedaży?
Z ostatnich dzienników budowy wynika, że dziedziniec jest już prawie gotowy (choć szkoda, że nie ma placu zabaw dla dzieci), więc myślę, że prace wewnętrzne są prawie ukończone.
Że nie ma płacu dla dzieci na dziedzińcu co chyba szczęście
))) bombelki są dość głośne
Że nie ma płacu dla dzieci na dziedzińcu co chyba szczęście

Nie rozumiem podniecenia tą inwestycją, przecież to bardzo średnia lokalizacja, z tlenkami azotu w powietrzu. Dużo lepsza od Lokum jest Lokum Siesta i nikt się tu nią nie podnieca, nie ogarniam ludzi. 

Z Wrocławska może racja, ale przyznam ze i dla mnie Siesta to duzo lepsza inwestycja niż Salsa, a praktycznie nikt o niej tu nie dyskutował.
czy ktoś, kiedy nastąpi przekazanie? kiedy dostaniemy klucze?
musimy zaplanować naszych budowniczych
@bartab?
@bartab?
timmons pisze:czy ktoś, kiedy nastąpi przekazanie? kiedy dostaniemy klucze?
@bartab?
Jeśli skończą budowę w terminie i nie będzie żadnej obsuwy administracyjnej z odbiorem budynku, uzyskaniem pozwolenia na użytkowanie itp to myślę że odbiory mieszkań będą listopad/grudzień. Dodać do tego 30 dni na usunięcie ewentualnych usterek przez dewelopera, myślę że realny i bezpieczny termin na rezerwację ekip wykończeniowych to styczeń.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”