Sellie pisze:tonyxxl pisze:DobrzeJuzBylo pisze:[
Bardzo współczuję i trzymam kciuki za rozwiązanie wszystkich problemów. Niestety powtarza się schemat, że jedyne nieruchomości, jakie można względnie bezpiecznie kupić to typowe mieszkania, w segmencie popularnym od dużego dewelopera. Wszystkie kameralne inwestycje, mniemane premium czy w ogóle zabudowa indywidualna to jest zupełna wolna amerykanka.
Poprawki (nie wiadomo jakie w sumie) z tego co pisze zostały wykonane, więc nie wiem w czym problem? Nie słyszałem żeby któryś deweloper oddał budynek w stanie idealnym. Zawsze jest cos do poprawy.
To może niech zaczną budować porządnie, to nie trzeba będzie poprawek?![]()
A sama inwestycja wygląda bardzo tanio, tandetnie... ostatnio intensywnie pojawiają mi się reklamy tej inwestycji. Na wizualizacjach wyglądało to pięknie, a w realu tandetnie - jak jakieś garaże czy industrialne baraki/strefa przemysłowa. Bardzo współczuję ludziom, którzy to kupili, bo jest to kolejny niesprzedawalny gniot... przy jakichkolwiek sprzedażach, będą musieli zejść z 50% z ceny, bo nie wierzę, że ktoś da za coś tak wyglądającego milion... gdzie za milion można mieć normalny, elegancki dom.
taa marzycielu, elegancki dom w mieście za milion postawisz, jak sama działka tyle kosztuje