snerol pisze:Jak oceniacie skuteczność strefy po pierwszych dniach? Nie ma mnie aktualnie na osiedlu i zastanawiam się czy realnie coś to zmieniło.
Nie zmieniło się totalnie nic.
snerol pisze:Jak oceniacie skuteczność strefy po pierwszych dniach? Nie ma mnie aktualnie na osiedlu i zastanawiam się czy realnie coś to zmieniło.
Adam01 pisze:Bo jesteście miękkie faje i umiecie tylko płakać na forach. Pewnie boicie się nawet zadzwonić na straż miejską albo milicyję, nie mówiąc o tym, żeby złapać takiego delikwenta za fraki
Ja wracam za tydzień i lepiej, żeby żadne auto nie stało tam, gdzie nie powinno![]()
kama08 pisze:A czy straż reaguje? Jeśli tak to w jakim czasie?
Niestety kilkukrotnie zasugerowano, że skoro jest to teren zamkniety to jak sobie wyobrażam interwencje stad pytanie.
Adam01 pisze:Reaguje, bo musi. Niestety tutejsi mieszkańcy boją się nawet odezwać i pogonić szkodnika, nie mówiąc już o wezwaniu służb porządkowych![]()
Dlatego ja postanowiłem parkować na chodniku pod sąsiednim blokiem, a swoje miejsce w garażu wynajmować.
Uszanowanie.
kama08 pisze:Adam01 pisze:Reaguje, bo musi. Niestety tutejsi mieszkańcy boją się nawet odezwać i pogonić szkodnika, nie mówiąc już o wezwaniu służb porządkowych![]()
Dlatego ja postanowiłem parkować na chodniku pod sąsiednim blokiem, a swoje miejsce w garażu wynajmować.
Uszanowanie.
Świetny pomysł z parkowaniem najlepiej w bramie albo wjeździe do garazu podziemnego jak to już miało miejsce.
Jeśli chodzi o SM to z pewnością odstrasza to, że trzeba podjeść do bramy i ją otworzyc po zgłoszeniu (a SM potrafi przyjechac w ciągu kilku godzin od zgłoszenia.
Chyba, że bramę można otworzyc już domofonem?
Mar G pisze:kama08 pisze:A czy straż reaguje? Jeśli tak to w jakim czasie?
Niestety kilkukrotnie zasugerowano, że skoro jest to teren zamkniety to jak sobie wyobrażam interwencje stad pytanie.
kto takie sugestie wystosował ? Straż M pod 986 ?
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości