Jak szukać - Nowo powstające inwestycje mieszkaniowe / jak szukać mieszkania

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Martab

Re: Jak szukać - Nowo powstające inwestycje mieszkaniowe / jak szukać mieszkania

Postautor: Martab » 18 lis 2021, 20:40

br0neem pisze:Sam mam problem ze znalezieniem czegoś dla siebie - rynek wtórny, tragedia, zastój straszny. Przerzuciłem się na rynek pierwotny, i w zasadzie poza Górką Narodową, która osobiście podoba mi się (Sento, BUMA) to w sumie nic nie ma. Problem w tym, że nawet tam wszystko jest już przebrane, nawet na cesji nie widzę nic ciekawego wartego swojej ceny.

PS. Szukam mieszkania na już, a nie czekania kolejny rok na następne budowy/inwestycje. Czy naprawdę tak ciężko znaleźć 2 pokoje w rozsądnej cenie i nie będące 'apartamentem inwestycyjnym' wielkości piwnicy?

Niestety obecnie z wtórnego wszystko zgarniają fliperzy i jeśli chcesz mieć coś spod lady to pozbieraj karteczki ze skrzynek pocztowych i podzwoń do nich ale z ofertą wykupienia po flipie :)

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”