Budowa linii tramwajowej do Mistrzejowic przez Meissnera i Dobrego Pasterza forum

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
bohom

Re: Budowa linii tramwajowej do Mistrzejowic przez Meissnera i Dobrego Pasterza forum

Postautor: bohom » 14 lis 2025, 0:10

I ja wiem, że budowa może wiązać się z różnymi niedogodnościami, ale jednak ten interes powinien być bardziej wyważony pomiędzy kosztami, a tym, jak żyje się ludziom mieszkającym w jej okolicy.

Obrazek

Kawałek zielonego torowiska, nie wiem dlaczego tylko taki jak na razie.

Obrazek

A tu ul. Krzesławicka z bliska - tam jeszcze jest naprawdę dużo pracy do zrobienia.

bohom

Re: Budowa linii tramwajowej do Mistrzejowic przez Meissnera i Dobrego Pasterza forum

Postautor: bohom » 14 lis 2025, 0:12

Zanim skończą pętlę Mistrzejowice, to też chyba jeszcze sporo czasu minie, bo jakoś bardzo dużo, to się tam nie zmienia.

Obrazek

Ogólnie mam wrażenie, że ludzie już są mocno zmęczeni tą budową i byłoby miło, gdyby było widać, że to zmierza jakoś do końca, tymczasem jak na razie wszystko rozgrzebane, a ostatnio doszła też do tego ul. Dobrego Pasterza.

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”