Mar G pisze:Bob123 pisze:Mar G pisze:Rozesłali zaproszenia na wizyty na budowie dla bud. 4.x.
Mailowo czy pocztą? Nic nie dostałam
mailowo
Hej,
Zaproszenie dotyczy tylko właścicieli mieszkań w budynkach B4.2 i B4.3
Pzdr.
Mar G pisze:Bob123 pisze:Mar G pisze:Rozesłali zaproszenia na wizyty na budowie dla bud. 4.x.
Mailowo czy pocztą? Nic nie dostałam
mailowo
it5 pisze:Widoczek na ulicę Buszka i od strony Przybysza:
Golaselo pisze:it5 pisze:Widoczek na ulicę Buszka i od strony Przybysza:
Wie ktoś może jak wygląda wjazd/wyjazd z parkingu? Wydaje się że szerokość dla max jednego auta. Są tam jakieś światła?
Mar G pisze:Golaselo pisze:it5 pisze:Widoczek na ulicę Buszka i od strony Przybysza:
Wie ktoś może jak wygląda wjazd/wyjazd z parkingu? Wydaje się że szerokość dla max jednego auta. Są tam jakieś światła?
którego parkingu i który wyjazd.
z podziemnego et.2 mijają się 2 dostawczaki.
Mar G pisze:avagen pisze:Mar G pisze:Rozesłali zaproszenia na wizyty na budowie dla bud. 4.x.
Czy wiadomo dokładniej jak wygląda taka wizyta na budowie?
Czy można wziąć ze sobą projektanta do dokładnego pomiaru mieszkania?
tak, w załączeniu regulamin dostaje się.
avagen pisze:Mar G pisze:avagen pisze:
Czy wiadomo dokładniej jak wygląda taka wizyta na budowie?
Czy można wziąć ze sobą projektanta do dokładnego pomiaru mieszkania?
Czy mógłbyś przytoczyć co jeszcze znajduje się w regulaminie? Dzięki
Kapral pisze:Okolica bardzo obiecująca i prestiżowa. Chyba wszyscy się zgodzą, że to obecne top 3 najbardziej prestiżowym miejsc w Krakowie. Najlepiej to widać po pękających dupskach zazdrosnych gołodupców![]()
pitipiti pisze:Wszystko oczywiście zależy od tego, który etap, budynek i piętro wybrałeś4 etap ostatnie piętro i jedyny widok jaki masz to Lasek Wolski no i działki od strony Buszka
Mar G pisze:avagen pisze:Mar G pisze:
Czy mógłbyś przytoczyć co jeszcze znajduje się w regulaminie? Dzięki
nie mam pewności czy mogę detale, otrzymasz kilkanaście pkt regulaminu w zaproszeniu.
jeśli ujawnię , że wizyta trwa 30 min i max 3 osoby to może nie złamię zapisów.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości