Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
Re: Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
Czyli od października można spodziewać się niższego czynszu? 

Re: Czteropak krafta / zakład czy powstanie śmietnik do końca września - Dąbska Street
I kto wygrał czteropak ? 

Jak Wam się podoba wiata? Moim zdaniem projekt bardzo ciekawy, niestety użycie ciemnych kamieni chyba zepsuło efekt...
Gosc123 pisze:Jak Wam się podoba wiata? Moim zdaniem projekt bardzo ciekawy, niestety użycie ciemnych kamieni chyba zepsuło efekt...
Kwestia gustu. Mnie osobiście się podobają. Są spójne z całością

Czy ktoś został być może poinformowany że śmietnik nie będzie wiatą a szczelnie zamykanym pomieszczeniem?
Ja uzyskałem takową informację, mam ją nawet na piśmie.
Ja uzyskałem takową informację, mam ją nawet na piśmie.
Przy obecnym wyglądzie zagospodarowania zieleni przy bloku D, śmiem stwierdzić, że miejsca na wiatę tam nie ma ...
I nie zdziwi mnie, jeśli okaże się, że wybudowana wiata na końcu drogi, będzie miała pomieścić zarówno odpady z bloku C jak i D ...
I nie zdziwi mnie, jeśli okaże się, że wybudowana wiata na końcu drogi, będzie miała pomieścić zarówno odpady z bloku C jak i D ...
Czy te przystanki autobusowe ktore wczoraj zostaly zamontowane przy bud C i D to wlasnie wiaty smietnikowe?
OSFP pisze:Czy te przystanki autobusowe ktore wczoraj zostaly zamontowane przy bud C i D to wlasnie wiaty smietnikowe?
To chyba są wiaty na rowery
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”